Hva er den beste Lotion å bruke til å hjelpe Cure Eksem?

June 8

Hvis du er konstant kløe tørr, hoven hud, kan eksem være den skyldige. Noen eksem lider har sporadisk flare-ups, men for andre betingelsen er alltid til stede. Eksem, en kronisk hudsykdom som antas å skyldes en immunsystemproblem, kan behandles med mange legemidler og medisinsk behandling. Mange med eksem finne at en av de beste måtene å behandle det er å holde huden fuktig for å hindre tilstanden fra forverring.

Fuktighetskremer

Hvis huden din er tørr og sprø på grunn av eksem, holder det godt hydrert er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å behandle din tilstand. Du kan bruke vanlige over-the-counter fuktighetsgivende kremer og lotions i dette arbeidet. Ifølge National Eksem Association, salve-baserte kremer som inneholder petrolatum eller lignende ingredienser er best. Salver fungerer bra fordi de inneholder 80 prosent olje og bare 20 prosent vann, noe som gjør det mulig for huden å bedre låsen i fuktighet. Lotion har en høyere vanninnhold og virker kanskje ikke like effektivt. Du kan bruke kremer flere ganger om dagen. En måte å holde huden hydrert, er å bruke en fuktighetskrem umiddelbart etter bading, når huden fortsatt er fuktig. Unngå produkter som inneholder parfyme og fargestoffer, fordi de kan irritere huden din. The American Academy of Hudleger anbefaler også folk med eksem være spesielt nøye med fuktighetsgivende huden når luftfuktigheten er lav.

kortikosteroider

Aktuelt kortikosteroider er en annen type lotion eller salve som du kan bruke til å behandle eksem. Over-the-counter produkter som hydrokortison er nyttig, men hvis eksemet er alvorlig legen din kan foreskrive sterkere kortikosteroider for å behandle din tilstand og hindre huden din blir verre. Kortikosteroider kan bare brukes i korte perioder av gangen, men. Når den brukes på lang sikt, er disse stoffene forbundet med farlige bivirkninger som redusert evne til å bekjempe infeksjoner, tap av beinmineral som kan føre til osteoporose, tynning hud og høyt blodtrykk.

immunomodulators

Immunomodulators er en annen type reseptbelagte medisiner som kan brukes til å behandle eksem. De er tilgjengelige som kremer eller som salver som du kan bruke direkte til det berørte huden. Vanlige immunomodulators inkluderer pimecrolimus (merkenavn Elidel) og tacrolimus salve (merkenavn Protopic), som er godkjent for bruk i mennesker alder 2 år og eldre. Disse stoffene påvirker hvordan immunsystemet fungerer og bidra til å redusere eksem flare-ups. Fordi disse stoffene har en slik systemisk effekt, har den amerikanske Food and Drug Administration bare godkjent sin bruk hos pasienter som ikke har respondert på andre behandlinger.