Hvordan bli kvitt fregner fra solen

April 19

Fregner er en normal, delvis arvelig, hud tilstand forårsaket av økt melanin i hud. I de fleste tilfeller, fregner vises hos predisponerte individer som følge av soleksponering, som utløser melanin i huden i flekker mørkne. Metoder for å fjerne fregner spenner fra enkle hjemme-tiltak for å foreskrivende behandlinger.

Bruksanvisning

redusere Freckles

1 Forebygging av fregne utseende er den beste metoden for å redusere fregner lang sikt. Bruk en solhatt, beskyttende klær og solkrem for å unngå soleksponering direkte på huden. Fortsatt unngåelse vil tillate de eksisterende fregner å blekne med tiden.

2 For mer umiddelbar fjerning av fregner, noen over-the-counter hud kremer som inneholder hydrokinon er tilgjengelig. Disse produktene bleke huden, og bør bare brukes som anvist på emballasjen. Reseptbelagte midler til å bleike fregnete området inkluderer vitamin-A avledede produkter og benzoyl peroxide lotion eller vasker.

3 Permanent fjerning av fregner er bare mulig med kirurgisk laserbehandling eller kjemisk peeling, men disse prosedyrene kan ikke alltid være effektiv.

Hint

  • Den beste metoden for å bli kvitt fregner er å unngå solen, spesielt mellom rusheksponeringstider på 10 am til 16:00, slik at eksisterende fregner kan falme og nye kan ikke utvikle.