Hvordan rydde opp akne Fra steroider

October 18
Hvordan rydde opp akne Fra steroider

Akne er en av de mange bivirkninger fra steroider. Akne oppstår fra bruken av steroider fordi talgkjertlene i huden skiller ut mer oljer grunnet økningen av androgen nivåer i kroppen fra steroider. Acne av steroid brukere er oftest funnet på rygg, skuldre og ansikt. Working ut også får kroppen til å svette mer og øke oljenivået på huden. Acne fra steroider er ikke forskjellig fra naturlig forekommende akne. Imidlertid kan akne være mer alvorlig i tilfelle av steroid brukere.

Trinn 1

Hold kroppen ren ved å vaske huden din minst en til to ganger om dagen med en cleanser som såpe. Vask av huden et par ganger om dagen vil bidra til å fjerne eventuelle oljer på huden før de tette porene.

trinn 2

Bruk hudpleie og kosmetiske produkter på huden din som ikke inneholder ekstra oljer. Se etter produkter som er vannbasert og ikke-comedogenic. Daglig bruk av slike hudpleieprodukter bør bidra til å helbrede eventuelle urenheter og hindre fremtidige akne.

trinn 3

Snakk med legen din om bruk av retinoider å helbrede akne. De er vanligvis brukt til acne området om natten før du går til sengs. Retinoider kommer fra Vitamin A og vil hjelpe rense porene og forhindre betennelse av akne.

Trinn 4

Spis en lav glykemisk diett som inneholder lav mengde sukker for å holde blodsukkernivået lavt. Dette vil bidra til å stoppe nye kviser oppstår. vurdere også å ta en sink supplement på 30 mg to ganger om dagen for å bidra til å redusere effekten av akne.

Trinn 5

Snakk med legen din eller hudlege om å ta antibiotika for moderate til alvorlige tilfeller av akne. Antibiotika vil hjelpe kroppen din til å drepe bakterier under huden din og redusere betennelse av akne.

advarsler

  • Snakk med legen din for faglige råd når du prøver å rydde opp akne.

Tips

  • Ikke ta steroider med mindre de er foreskrevet til deg av en lege. Akne er bare en av de mange bivirkninger av å ta steroider.
  • Akne kan ikke kan lindres før etter steroid syklus er ferdig.