Hva er en lekker hjertet ventil?

August 5

Hva er en lekker hjertet ventil?


Hjerteklaffene er arbeidshester som holder hjertet slo. Lyden du hører er ventilene åpner og lukker som de direkte blod gjennom hjertets fire kamre. Ifølge YourHeartValve.com, ventiler tåle ca 80 millioner beats i året. Noen ganger ventiler funksjonsfeil på grunn av lekkasje.

Faktum

"Oppgulp" er den medisinske betegnelsen på en lekker hjerteklaff. Hjertet har fire ventiler, og de alle kan oppleve oppgulp.

Egenskaper

Et sunt hjerte ventil pumper blod inn i hjertets kamre. Ventilen lukker for å holde blodet fra å komme tilbake. En lekker hjerteklaffen ikke lukker ordentlig. Når blodet pumpes ut, noe av det lekker tilbake inn i ventilen. Som et resultat, har hjertet til å jobbe hardere for å pumpe blod. Ifølge "The Complete Guide to kvinners helse," ventil problemer kan være mild eller livstruende.

Signs

Tegn på en lekker hjerteklaff er trege til å manifestere. Ifølge American Heart Association, er det uvanlig å se tegn i de tidlige stadier av tilstanden. Tegn normalt begynner å vises etter at tilstanden har gått på i år.

symptomer

Symptomer på en lekker hjerteklaff inkluderer: tretthet, pustevansker, væskeretensjon, uregelmessig hjerterytme og angina.

Behandling

En lekker hjerteklaff kan repareres eller erstattes. Den beste løsningen er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. I alvorlige tilfeller, er hjerteklaffen skadet utover reparasjon og må skiftes ut.