Hvordan Tape en ankel for fotball

October 15

Taping en ankel for fotball er avgjørende for å forebygge ankelskader og beskytte tidligere eller nåværende forstuinger fra re-skade. Fotball krever mange dynamiske kutt og endringer i bevegelse som krever høye nivåer av ankelen stabilisering og kontroll. Selv bør ikke brukes tape i enhver situasjon, kan intens konkurranse lokke fram behovet for ankel taping. Ankel taping bør utføres av en sertifisert atletisk trener, men enkelte skoler og programmer kanskje ikke kunne ha råd til en trener. I dette tilfellet er det best å vite hvordan man skal tape ankelen selv.

Trinn 1

Bøy foten slik at den danner en "L" form.

trinn 2

Plasser to-by-2-tommers square dressing puten over bunnen av ankelen slik at det dekker bunnen av leggen rett over ankelen og den øverste delen av foten rett under ankelen.

trinn 3

Pakk polstret pre-wrap i en sirkulær måte tre inches over ankelen.

Trinn 4

Fortsett å bruke pre-wrap roll og sirkel sjal rundt bunnen av foten din. Gjør sirkulære looper over ankelen og rundt bunnen av foten til hele foten, unntatt tærne, har blitt dekket. Dette tar vanligvis fire til seks fulle sløyfer.

Trinn 5

Plasser flere pre-wrap på foten ved sirkulært innpakning i begynnelsen av din fot bue og innpakning oppover til om lag 2 inches over ankelen.

Trinn 6

Fortsett innpakning løkkene rundt foten bue til 2-tommers mark ovenfor ankelen mens litt krysser hverandre rundt bunnen av foten løkke ved en fjerdedel til en halv tomme.

Trinn 7

Fest pre-wrap til ankelen din ved å plassere to sirkulære strimler av individuelt skåret atletisk tape rundt leggen, seks inches over ankelen. Disse to stykker av sirkulær atletisk tape vil også skape et forankringspunkt for deler av atletisk tape som skal brukes på ankelen. Dette er på grunn av den grove, klebrig tekstur av båndet.

Trinn 8

Pakk en "U" formet stykke atletisk tape fra ankerpunktet, rundt bunnen av foten, til den andre ankerpunktet. Du bør starte på venstre side av låret og finish på høyre side av låret.

Trinn 9

Påfør et andre og tredje "U" stripe på samme måte, men sørg for at hver "U" stripen er utlignet. Den andre strimmel bør plasseres en halv tomme til venstre for midten av den første strimmel, mens den tredje strimmel bør plasseres en halv tomme til høyre for midten av den første strimmel.

Trinn 10

Plasser to sirkulære striper rundt beinet, seks inches over ankelen. Dette vil sikre "U" formede biter av tape på plass i forankringspunktet nettstedet.

Trinn 11

Lag et kryss sløyfe med den sportstape for å feste bunnen av pre-wrap ved å gjøre en hel sløyfe med tape på undersiden av foten og deretter pakke det rett rundt svingen av foten og rett under ankelen.

Trinn 12

Trekk tapen fra under foten til den mediale, eller inne, del av leggen, like over ankelen.

Trinn 13

Trekk tapen fra den mediale siden av låret rundt den laterale, eller ytre, side av låret, og deretter tilbake under foten.

Trinn 14

Trekk tapen fra under foten til over toppen av foten mot hælen.

trinn 15

Pakk tape rundt bunnen av hælen.

trinn 16

Trekk båndet oppover fra hælen og pakk en sirkulær sløyfe rundt den nederste delen av låret hvor leggen er plassert. Sørg for at du overlapper sirkulær sløyfe med to inches.

trinn 17

Ta denne lange tape stykke fra rullen for å sikre din ankelen.

advarsler

  • Taping ankelen på egen hånd bør gjøres på egen risiko. Hvis du har en ankel tilstand eller medisinsk veiledning for å tape ankelen din før du spiller fotball, få en profesjonell til å gjøre det.
  • Ikke ankelen for hardt. Taping for stramt kan kuttes sirkulasjonen til fots.

Tips

  • Du må kanskje bruke saks til å klippe atletisk trening tape hvis du ikke kan lett trekke tapen fra rullen.
  • Fremgangsmåten for å lage kors sløyfe kan være ganske vanskelig - tenk på det som skaper en trekant rundt foten.

Du trenger

  • 2-av-to-tommers dressing pute
  • Pre-wrap roll
  • Athletic tape roll
  • Saks