Hva er en Polychrystalline Solar Panel?

August 14

Hva er en Polychrystalline Solar Panel?


Solcellepaneler forsøke å gjøre noe Moder Natur har gjort i millioner av år; nemlig dra nytte av sollys, konvertere den til energi. Planter gjøre dette gjennom fotosyntesen, som tillater dem å sammenbrudd sollys og kombinere det med vann for å lage sukker. De viktigste typer av solcellepaneler på markedet er kjent som "krystallinske" paneler, som består av to undertyper - ". Polykrystallinsk" "monokrystallinske" og

Hensikt

Som monokrystallinske celler, det viktigste formålet med en polykrystallinsk celle er å absorbere sollys. Disse cellene tilveiebringe et middel for å konvertere sollys - eller i det minste 20 prosent til 25 prosent av sollyset - til elektrisitet. Cellene må være knyttet til et batteri lagringssystem, som deretter leverer energi til noen gjenstander nødvendig.

Silicon

Som verdens hviler tungt på avtagende fossilt brensel, er pålitelige alternative energikilder blir ettertraktet, en av de viktigste målene blir solcellepaneler. Alle paneler med krystallinske celler stammer fra silisiummaterialet, som er vokst til et krystall. Den største forskjellen i de to typene er at monokrystallinske celler er skapt som en stor, enkelt krystall, mens, er polykrystallinske celler dyrket som flere krystaller. Begge typene er skiver i "wafer-formet" paneler.

Se og effektivitet

Polykrystallinske celler er ganske lett å få øye på som de har et unikt utseende i forhold til monokrystallinske celler. De inneholder en "knust glass" utseende, i motsetning monokrystallinske celler, som har en mer enhetlig og glatt utseende. Som polykrystallinske paneler vokse flere krystaller i motsetning til en, reduserer energieffektiviteten til omtrent 13 prosent, men de er bare litt mindre effektiv enn monokrystallinske paneler, som vanligvis max ut på rundt 18 prosent.

kostnader

Selv monokrystallinske paneler har vært tilgjengelig siden 1980-tallet, har polycrystalline paneler blitt et mer utbredt alternativ blant forbrukerne. Hovedårsaken er i prisen, som er lavere enn den for monokrystallinske paneler. Den andre fordelen er relatert til kostnader er i vedlikehold; fordi polycrystalline paneler har flere forskjellige sett med krystaller, hvis skaden oppstår til en, det krever ikke erstatning av hele panelet.