Om Stair Klatring Rullestoler

January 13

Om Stair Klatring Rullestoler


Stair-klatring rullestol kan ta folk med begrenset mobilitet til et helt nytt nivå av uavhengighet. Disse rullestoler, som er så mye roboter som konvensjonelle rullestol, kan faktisk klatre fortauskanter og trapper. For å få mest mulig ut av en trapp-klatring rullestol, må du forsikre deg om at du er fysisk i stand til å bruke en korrekt og at du forstår grensene for teknologien.

Funksjon

Trapp-klatring rullestoler bruke en rekke datamaskiner, kameraer og andre maskiner til å oppfatte plasseringen av trapper og fortauskanter. Når programvaren har behandlet den hindring, bokstavelig talt forvandler stolen, slik at beboeren i et halvt oppreist stilling, og hjulene kan klatre ende over ende over fortauskant eller oppover trappen. Brukeren flytter sin vekt for å håndtere hastigheten på stigningen og for å lede stolen i alle bevegelser.

Egenskaper

Trapp-klatring rullestoler er svært fleksible i forhold til sine bruksområder. De kan brukes til flere formål, og kan også virke som konvensjonelle rullestoler. De er ideelle for ulendt terreng og er unikt kalibrert til brukerens vekt, høyde og fysiske evner.

typer

Det finnes to typer av trapp-klatring rullestoler. En type faktisk "shape skift" ved å trykke på en knapp og kan manøvrere brukeren til en oppreist eller sittende stilling for å hjelpe ham å navigere ulike terreng. Den andre typen bruker alle fire hjulene i utgangspunktet hele tiden, men disse hjulene kan styres ved hjelp av vekt skiftende, slik at brukeren kan klatre opp eller ned trapper eller klatre over stedene.

betraktninger

Når du vurderer å investere i en trapp-klatring rullestol, husk at det er visse fysiske krav til å bruke denne typen maskin. Stolen din må settes til dine spesifikke vekt, høyde og muskel evner for å være trygg og effektiv for deg. Hvis du veier i overkant av 200 pounds, vil de fleste trapp-klatring rullestoler ikke svare sikkert på dine fysiske behov og kommandoer, så det kan være nødvendig å gå ned i vekt eller bygge muskler før du er klar til å bruke en trapp-klatring rullestol.

Misforståelse

Mange tror at når de er begrenset eller "begrenset" til en rullestol, deres selvstendige liv er over. Nå, mer enn noen gang før, er dette rett og slett usant. Trapp-klatring rullestoler aktiver mange mennesker ikke bare å leve på egen hånd, men selv å forbli i sine egne hus og leve og bevege seg med total uavhengighet.

Advarsel

Trapp-klatring rullestol er ekstremt følsomme delene av maskiner. Du bør aldri "prøve ut" andres trapp-klatring rullestol som kan rokke ved kalibreringer slik at stolen ikke lenger svare på sine kommandoer. Hvis du er interessert i trapp-klatring rullestoler, arbeide med legen din og en ekspert til å hjelpe deg med å finne den rette maskinen for deg.