Hva er en pasient Advocate?

July 26

En pasient talsmann er noen som jobber på vegne av pasienter og deres familier under opphold i sykehus eller andre medisinske situasjoner. Mange forskjellige organisasjoner ansette talsmenn på stedet for å håndtere de daglige behovene til pasienter, mens andre organisasjoner bruker advokater til å drive lobbyvirksomhet sin posisjon i den medisinske industrien. De fleste advokater er høyskole utdannet og har gode folk ferdigheter.

Organisasjoner du jobber for

Pasienttalsmenn kan fungere for flere ulike typer helsepersonell. Sykehus gi dem for bruk av sine pasienter mens de er innlagt. Sosiale etater bruke dem til oppsøkende til klientene som de tjener. Og det er private pasienttalsmenn som jobber på vegne av pasienter som kan ha noe til felles, for eksempel en bestemt sykdom.

Hva du gjør

Pasientens advokat primære funksjon er å tjene pasientens behov, sammen med behovet for sin familie. Disse behovene kan omfatte alt fra spørsmål om sitt opphold på sykehuset, prosedyrer og operasjoner, postoperativ behandling og mer. Advokaten kan også hjelpe sine kunder med å håndtere forsikringsselskaper, leger og mer knyttet til sine helsetjenester behov.

En god Advocate

En god pasient talsmann er noen som er selvsikker og kan kommunisere godt med ikke bare pasienter, men også leger og helsepersonell, i henhold til Palm Beach County Medical Society. Dessuten må gode talsmenn være villig til å være en god talsmann. Med andre ord, er en talsmann første plikt til pasienten og må behandle enhver situasjon med det i tankene.

Pseudo-talsmenn

Det er deler av den medisinske profesjon der advocacy er en del av jobben, selv om det ikke er i stillingsbeskrivelsen. Sosialarbeidere er et godt eksempel på dette, som en del av deres jobb er å sørge for at deres klienters medisinske behov blir ivaretatt. Andre jobber som sykepleier, allmennleger og psykologer tvinge dem til å utføre noen form for påvirkningsfunksjoner.

Utdannelse

De fleste pasienttalsmenn er utdannet på et kollegialt nivå, etter å ha oppnådd en bachelorgrad i det medisinske feltet. De fleste advokater vil også ha en grad som spesialiserer seg på den medisinske industrien. I noen funksjoner, en kunnskap om det juridiske systemet er nyttig. Personlige ferdigheter er like viktig, som talsmenn må gå en fin linje mellom å vise medfølelse for sine kunder og å bli for knyttet til dem.