Hvordan Heal munnen blemmer Fra Stevens-Johnson syndrom

May 17

Stevens-Johnson syndrom er en relativt sjelden lidelse som vanligvis forårsaket av en reaksjon du har til en viss medisiner. De medisiner som forårsaker syndromet vil variere fra person til person, men vanligvis vil falle innenfor antikonvulsiva, sulfonamider, penicilliner, anti-inflammatoriske medisiner og legemidler som brukes til behandling av gikt. Mesteparten av tiden, vil huden begynne å blemme, og patcher vil dø, men noen opplever disse blemmer i munnen også. Når sår og blemmer dannes i munnen, er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å helbrede disse lesjonene. Selvfølgelig vil de fleste som arbeider med Stevens-Johnson syndrom uunngåelig bli innlagt på sykehus, slik at legen din kan velge en annen kurs i behandling enn det som er beskrevet til å helbrede munnen blemmer.

Bruksanvisning

1 Slutt å ta unødvendige medisiner. Ifølge Mayo Clinic, må du slutte å ta alle medisiner som anses unødvendig å behandle Stevens-Johnson syndrom, inkludert eventuelle blemmer som har utviklet seg i munnen. Legen din vil mest sannsynlig anbefale hvilke medisiner du må slutte å ta, så sørg for å konsultere en medisinsk faglig før du gjør dette på egen hånd.

2 Begynn å bruke en "sjelden" tannbørste. Når du arbeider med munnsår fra Stevens-Johnson syndrom, vil legen din mest sannsynlig gi deg en spesiell tannbørste å bruke som ikke vil irritere og forverre sårene i munnen.

3 Skyll munnen med en medisinert munnvann hver dag. Siden munnsår vil trenge tid til å gro, kan du begynne å bruke en medisinert munnvann for å skylle munnen. Vanligvis vil den inneholde en bedøvelse, så vel som et antibiotikum til nummen området samt holde den fra å bli smittet.

4 Rengjør sår med en myk bomullspinne. For å sikre at en infeksjon ikke satt i, kan det hende du trenger å forsiktig rense sårene med en myk bomullspinne og en antiseptisk / smertestillende løsning.

5 Påfør et kortikosteroid gel på sår for å hjelpe i healing. Når legen har bestemt hvilke medisiner har forårsaket syndromet, kan han foreskrive et kortikosteroid gel å søke direkte til sår for å hjelpe helbredelsesprosessen.

6 Gi deg selv tid til å leges. Behandling for munnen blemmer fungerer ikke over natten, så må du gi deg selv litt tid til å gro. Den munnvann og antiseptisk / smertestillende løsning kan lindre det meste av smerte for å la kroppen gjøre resten.

Hint

  • Du bør også passe på å drikke rikelig med vann mens lider av Stevens-Johnson syndrom. Siden det vil være litt hud tap, vil du uunngåelig miste en viss mengde væske i prosessen. Du må erstatte disse væskene med rikelig med vann.
  • Det er best å styre klar av svært sure og selv salt mat når du arbeider med munnsår eller lesjoner, da disse stoffene kan inflame og irritere din tilstand.