Hvor mye protein er nødvendig i alle flytende diett?

March 3

En høy protein flytende diett brukes for fremstilling kirurgi / recovery, vekttap og som behandling av medisinske tilstander. Dietter fungerer bare etter hensikten hvis en lege og en ernæringsfysiolog veilede deg. Flytende dietter innebære svært lav kalori, men høyt protein inntak som tilsier en slik oppmerksomhet. Den høye protein gjør arbeidet, holde legemet drevet under flytende diett. Andre vitaminer og mineraler er viktige i den flytende diett. Men ingen så viktig som protein.

protein innhold

The University of Chicago Hospitals mandat minimum 60 gram protein per dag for en full flytende diett. Dette regnes som en høy-protein diett som 50 gram er Food and Drug Administration anbefalte daglige rasjon for den gjennomsnittlige person. The University of Chicago Hospitals anbefaler å skaffe dette gjennom en diett av protein vibrering som inneholder alt fra 10 til litt over 40 gram protein. Melk er også en del av dietten, spesielt melkepulver som inneholder 8 gram protein pr 2 1/2 spiseskjeer.
Den Aspirus Wasau Hospital anbefaler en enda høyere proteininntak for pasienter utvinne fra kirurgi eller skade som krever omfattende styrking og healing. De anbefaler 100 til 120 gram protein pr dag på en fullstendig væske diett.

protein Kilder

Proteinet for disse fullstendig flytende dietter kommer fra protein shakes og melk. Kjøtt, korn, grønnsaker og selvfølgelig fett er ikke akseptabelt. Den Aspirus Wasau Hospital gir fire eller flere porsjoner med frukt, gelatin, is melk, buljong, kjøttkraft eller anstrengt kremen av hvete. The University of Chicago Sykehus har en lignende meny.

Grunnen til All That Protein

En full flytende diett er ment som en midlertidig en. The American Heart Association anbefaler ikke en slik diett for en lengre periode eller for vekttap. Imidlertid er det protein i en slik diett, når de er riktig utført, er nødvendig for å hjelpe kroppen reparere seg selv. Healing sår og bevare muskelvev, ifølge Jackson Siegelbaum Gastroenterology Clinic, er de viktigste årsakene til høyt protein fulle flytende dietter. Denne muskelen er viktig å hjelpe kroppen igjen.