Hvordan forbedre et barns kosthold

December 24

Hvordan forbedre et barns kosthold


Betyr det virke som barnet overlever utelukkende på kylling og makaroni og ost? Har du lyst til å få barnet til å spise noe nytt og sunt er en håpløs sak? Heldigvis er det flere enkle grep du kan ta for å forbedre ditt barns kosthold og matvaner.

Bruksanvisning

1 Limit søtsaker til frukt valg. Dette vil hjelpe barnet ditt få en smak for naturlig sunn mat. Tilbyr et bredt utvalg av frukt, slik at barnet ikke blir lei. Finn morsomme måter å tjene frukt også. Småbarn vil ha det gøy å spise små, fingervennlige stykker, mens eldre barn kan nyte en fancy fruktsalat servert i en sundae fatet, eller et utvalg av frukt stykker på en lang spyd som en shish-kabob.

2 Kutt ned på fast food. Når du tjener barnets mer friske, sunne måltider hjemme, vil barnet begynne å få en smak til disse typer måltider over usunn, fet stasjonen gjennom fare. Hvis tid er et problem, kan du bruke snarveier som doble opp oppskrifter på helg og holde statister i fryseren for travle weeknights.

3 Gjør det til en presentasjon. Matvarer som er morsomme å se på, vises mer morsomt å spise. Noen få dråper rød konditorfarge og melk blir "Mars Juice". Cookie stanser kan brukes til å lage morsomme utseende smørbrød. Eller gjør alt i miniatyr, for eksempel: baby gulrøtter; nye poteter; og mini-meatloaves.

4 Få barn involvert. Selv en smårolling kan hjelpe til med måltid forberedelse. Tildele alderstilpassede oppgaver, fra å legge til pre-målt ingredienser, for å blande, å lese deg en oppskrift mens du forbereder måltidet. Når barna hjelpe de er mer sannsynlig å delta.

5 Begynn i det små, og ikke gi opp. Du ønsker ikke å overvelde barnet ditt med et lass av nye matvarer. Legg to eller tre matvarer i din nåværende rotasjon om gangen, inntil de blir "normal". Expose barnet til en ny mat flere ganger før du gir opp også. Studier viser at det kan ta opp til ti ganger av et barn å prøve en ny mat før deres smak knopper blitt vant til maten.

Hint

  • Sette et eksempel. Når barnet ditt ser mamma og pappa konsekvent å gjøre sunne valg, vil barnet følge etter.