Helseeffekter av eddik

January 8

For tusenvis av år eddik har vært et populært valg for hjem rettsmidler. Selv om det ikke bevist, er eple cider eddik antas å senke kolesterol, blodtrykk og blodsukker med daglige doser. Det har blitt brukt av arthritics for å redusere smerte og hindre spredning av sykdommen. Mer nylig har eddik blitt hyllet som en naturlig fettforbrenner.

Historie

Ordet eddik er avledet fra et fransk ord som bokstavelig betyr sur vin. Det antas å ha blitt oppdaget ved et uhell mer enn 10.000 år siden, da bakteriene i en tønne vin slått den syrlige.

typer

Eddik kan være laget av noen utvalg frukt eller grønnsaker. Kjente typer inkluderer hvit, eple cider, vin, ris, frukt, malt og balsamico. Apple cider eddik er den mest brukte i helse rettsmidler.

Hvordan IIT Made

Frukt eller grønnsaker blir destillert i alkohol. Bakterier bevirker at alkoholen til å gjære. Under kontrollerte betingelser, blir alkoholen fordampet fra væsken som forlater eddik for å gjennomgå filtrering for rensing før den ble tappet.

effekter

Gargling med eddik kan avlaste en sår hals. Lagt til en fordamper det er nyttig for brystet lunger og bihulebetennelse. Bland den med honning for en urolig mage. Eddik er også brukt for tånegl sopp, vorter, insektbitt, solbrenthet og mindre skrubbsår.

Expert Insight

I Journal of Agricultural and Food Chemistry publisert 08.07.2009, Central Research Institute av Mizkan Group Corporation i Japan bestemt at eddik stimulerer produksjonen av gener i leveren som motvirke absorpsjon av fett i kroppen, bidrar til å begrense vekten gevinst forbundet med høyere fettinntak.

Fun Fact

Mer hvit eddik forbrukes i Sør enn i noe annet område i USA.