Linfrø dårlige bivirkninger

June 10

Linfrø er et lite frø som er hentet fra lin anlegget, en blå, blomstrende plante som vokser mye på tvers av Amerika. Det blir stadig mer kjent for de helsemessige fordelene det gir, for eksempel en rik kilde til omega-3 fettsyrer, senke blodtrykket og kolesterolnivået og hjelpe forebygge hjertesykdom. Men det er bivirkninger forbundet med å ta linfrø.

Diaré

Som et resultat av sitt høye fiberinnhold, når linfrø forbrukes i store mengder, kan det føre til løs avføring eller diaré. Dette kan skje når mer enn to spiseskjeer med linfrø er inntatt.

Oppblåst

Tar linfrø kan føre til økt produksjon av magegasser, noe som ville føre til oppblåsthet og en følelse av å være full.

Allergisk reaksjon

En person kan ha en allergisk reaksjon på linfrø, noe som kan resultere i elveblest, hevelse, tungpustethet og problemer med å puste. Enhver allergisk reaksjon skal rapporteres til lege umiddelbart.

Blør

En alvorlig bivirkning av linfrø er blødning og lett blåmerker. I ekstreme tilfeller kan det føre til en hemoragisk hjerneslag, som er preget av blødning i hjernen.

forstoppelse

Når linfrø ikke inntas med tilstrekkelig vann, kan det føre til alvorlig forstoppelse eller en intestinal blokkering.

Forgiftning

Ifølge Mayo Clinic, kan umodne linfrø pods være giftig. Små mengder av cyanid er funnet i en rekke rå matvarer og nøytraliseres i legemet ved vanlige nivåer. Raw linfrø kan øke blod nivåer av cyanid (se Resource nedenfor).