Hva er fordelene med Senna Leaf Tea?

January 7

Hva er fordelene med Senna Leaf Tea?


En naturlig avføringsmiddel, er Senna en primær del av mange kommersielle kolon renset og slankepiller. I te form, Senna er tilgjengelig som en enkelt urt, eller som del av en blanding av utfyllende fordøyelses urter.

Opprinnelse

Senna, eller Cassia angustifolia, er en prydbusk innfødt til Egypt. Bladene og pods samles to ganger i året, deretter tørket for å skape medisinsk te, tinkturer, og kosttilskudd.

Funksjon

Senna virker på den glatte muskulaturen i tykktarmen for å egge avføring. Det er først og fremst brukes som en effektiv lindring av sporadisk forstoppelse.

Kosthold

Mange te markedsføres som "diett" eller "Detox" te er hovedsakelig Senna, med ekstra smakstilsetninger for å maskere urt er litt ubehagelig smak. Selv Senna kan fremme vekttap, er det et midlertidig og upålitelig diett hjelpemiddel.

Bruk

Bratte en tepose av Senna i 3 minutter i 6-8 unser vann for å produsere en avføring innen 6 til 12 timer. Ikke overskrid anbefalt dose; Senna er ekstremt potent og ansett som giftig i overkant.

Advarsel

Langvarig brukt av Senna kan skade kolon og oppmuntre avhengighet. Ikke ta Senna for mer enn sju sammenhengende dager. Slutte å bruke hvis opplever magekramper, svimmelhet, rektal blødning, eller kvalme. Ikke drikk Senna te hvis gravid, sykepleier, eller blodfattig.