Hvordan Bløt hard hud med Ghee

June 20

Hvordan Bløt hard hud med Ghee


Ghee er en form av smør som er blitt klarlagt, noe som betyr at den ikke har noen melkepartikler eller vann. Den brukes av mange mennesker til å myke opp sine hender og føtter. Spesielt hvis du lider av harde hard hud på føttene som sprekker og blør når du prøver å trimme dem, behandle føttene med en ghee gni kan lindre skadede føtter og gir deg mulighet til å trimme eller buff hard hud bort uten å skade føttene videre. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å myke opp hard hud med ghee.

Bruksanvisning

1 Bland shea smør og ghee sammen over svak varme. Du må røre hele tiden å sørge for at blandingen ikke svi mens ghee smelter. Så snart blandingen blandes kan du gå videre.

2 Masser en liten mengde av blandingen inn i hver fot. Du bør bruke ca en spiseskje for hver fot. Fokus på tærne, hæler og bunnen av føttene. Gni ghee lotion i grundig.

3 Coat tærne og bunnen av hver fot med resten av ghee lotion. Det spiller ingen rolle om du gni den inn så lenge føttene er godt belagt.

4 Sett på bomull ankelsokker. Disse vil bidra til å låse i fuktighet og holder føttene varme mens ghee fungerer på hard hud.

5 La lotion suge inn føttene i ca 60 minutter. Etter en time har gått du kan stelle føttene og arbeide på hard hud uten frykt for å sprekke eller blødning.

Hint

  • Hvis hard hud føre til at du store smerter, blør ofte eller skape vanskeligheter mens du går, bør du ta kontakt med en podiatrist umiddelbart.