Hvordan søke om matkuponger Hvis du er en Boarder

December 2

Hvordan søke om matkuponger Hvis du er en Boarder


Alle som søker om matkuponger må oppfylle visse inntekts- og formuesgrenser. En boarder må oppfylle de samme kriteriene som enhver familie søker om ytelser. For å kvalifisere for mat frimerker, må en boarder forventes av utleier til å gi sin egen mat og å ha en måte å forberede at mat, som for eksempel tilgang til kjøkken kvartalene. Matkuponger blir nå omtalt som SNAP fordeler.

Bruksanvisning

1 Ring din lokale matkuponger kontor for å se om du trenger å gjøre en avtale, eller hvis du bare kan gå i. Ta alle de nødvendige dokumentene, for eksempel brev av støtte, ditt ID-kort, og eventuelle regninger som du må betale med deg til de lokale mat stempel eller sosiale tjenester kontorer og be om en mat stempel program.

2 Fyll ut all nødvendig informasjon om din inntekt, formue og utgifter. Noter eventuelle spesielle forhold som kan gjelde, for eksempel en spesiell diett. Gi ektefeller og etterlatte navn, personnummer og fødselsdatoer. Den samme informasjonen på andre husstandsmedlemmer vil være nødvendig, selv om de ikke vil motta mat stempel fordeler. Mengden av eventuelle inntekter de får vil også være nødvendig.

3 Request rask service hvis det er et umiddelbart behov for mat. Dette vil sikre at din søknad blir behandlet så snart som mulig, eller enda en gang.

Hint

  • Sjekk din tilstand myndighetenes nettside; mange av dem er nå å gi kvalifisering informasjon eller programmer på nettet.