Hvordan forbedre dårlig holdning

March 17

Når vi sitter eller står, de fleste av oss tenker på komfort fremfor holdning. Som barn ble du sannsynligvis beskjed om å stå og sitte rett opp og det er gode råd. Å ha dårlig holdning kommer fra ikke å praktisere opprettholde god holdning. Dårlig holdning kan føre til ryggsmerter, lute, har en buet rygg, muskeltretthet og belastning på noen indre organer. Hvis du oppdager at du har dårlig holdning, kan du begynne å praktisere bedre holdning vaner for å løse dagens problemer, samt bidra til å unngå eventuelle fremtidige ryggproblemer.

Bruksanvisning

1 Forstå hva god og dårlig holdning er. God holdning er når ryggraden er rett, er skuldrene rullet tilbake, du står jevnt på begge føttene og haken er på nivå med bakken. Dette bør ikke være ubehagelig for deg. Tror ikke du trenger å være stiv eller stiv for å ha god holdning. Kroppen skal være avslappet. Dårlig holdning kan være forårsaket av dårlig møbler, bor i en stilling for lenge, eller en mulig medisinsk tilstand som påvirker ryggraden.

2 Gå til legen for å bli sjekket for eventuelle spinal unormalt som kan forårsake en slouching holdning. Du kan ha behov for medisinsk behandling eller å bære en ryggvarmer for å hjelpe rette ut din holdning. Noen medisinske tilstander som kan føre til dårlig holdning er skoliose, herniated eller gled disker, brukket ryggrad og svulster på ryggraden.

3 Ikke slentre. Hvis du får for vane å slouching, når du blir eldre skuldrene kan bli mer avrundet og det er mulig for ryggen å utvikle en kurve. Når du sitter, justere ryggen mot stolen eller sofaen og ha begge føttene flatt på gulvet. Unngå slumping eller lener seg fremover i stolen.

4 Gjør noen strekkøvelser. Stretching regelmessig bidrar til å holde deg fleksibel og holde musklene fra innstramming opp for mye. Yoga og ballett er gode måter å innlemme stretching og trening for å forbedre fleksibilitet og holdning.

5 Sove på en fast madrass. Å sove på en madrass som er for myk er ikke bra for holdning. Du vil ha en madrass som vil støtte ryggraden når du sover. Det er også viktig å ikke ha puter stablet for høyt slik at halsen er på en vanskelig vinkel. Hvis du sover på siden, plassere en liten pute mellom knærne bidrar til å holde ryggraden justert.

6 Praksis stående og gå rett. Det ville være nyttig om du kunne gjøre dette foran et speil slik at du kan se posisjonen kroppen din er i. Legg en bok på toppen av hodet og praksis opprettholde god holdning som du stå og gå. Hvis boken fortsetter å falle, må du sannsynligvis riktig justere kroppen din ved å sørge for vekten er jevnt fordelt på begge føttene og haken er på nivå med bakken. Armene skal være avslappet langs sidene med skuldrene tilbake. Fortsett å øve til du er i stand til å gå med boken balansert på hodet.