Fish Oil for å bidra til å bekjempe kolesterol

July 3

Fiskeoljer viser store løftet i å øke HDL (bra) kolesterol og senke LDL (dårlig) kolesterol fra kroppen vår. Kroppen vår produserer ikke disse essensielle fettsyrene, så kosthold og kosttilskudd er stor forsikring for å holde kolesterolnivået i normalområdet. Essensielle fettsyrer består av to hovedgrupper: omega 3 og omega 6. Hver gjør søster syrer i kroppen vår som bidrar til å redusere kolesterolet. Fiskeoljer er produsert fra søster syrer av omega 3.

Fiskeoljer og andre omega 3 fettsyrer

Din omega 3 inntak kan forbedres ved å spise - du gjettet det - fisk. Å spise fet fisk, inkludert laks, kveite, tunfisk, ørret og sild, et par ganger i uken er en enkel måte å øke omega 3 inntaket. Hvis du ikke liker fisk, det er rikelig med omega 3 i linfrøolje, malt linfrø og andre oljer som raps, soyabønner og valnøtt. Studier har vist at linfrø forbruk senker blod LDL kolesterol nivåer opp til 18 prosent. Det antas mer omega 3 fettsyrer i cellene øker celler flyt, som igjen fremmer kolesterol utskillelse.

Tar fiskeolje kosttilskudd for å redusere kolesterolet

Den beste og rimeligste måten å få omega 3 er å konsumere mat som er høy i oljen. Noen mennesker er bare ikke fet fisk eller linfrø eaters og velger å ta en fiskeolje kapsel. (To søster omega 3 fettsyrer, eikosapentaensyre (EPA) og Decosahexaenoic syre (DHA) er umettede fettsyrer som finnes i fiskeolje og har blitt populære ingredienser i fiskeolje kosttilskudd. Økt inntak av disse kosttilskudd har vist seg å senke kolesterolnivået, redusere blod triglyserider og faktisk heve nivået på high-density lipoprotein (godt kolesterol).

Når du kjøper, husk ikke alle av disse kosttilskudd er av høy standard. Sørg for at de liste hvilke typer omega 3 oljer på flasken, og at de er naturlige og giftfrie. Oljen bør trekkes ut fra fiskekjøttet. Kontroller etiketten for å se om noen Vitamin E er lagt; Dette vil hindre oksidering så pillene ikke blir harsk. Flasker merket "Fish Oils" anbefales ikke fordi selv om de vil inneholde litt av EPA / DHA, de er høye i Viamins A og D og er vanligvis ikke gift gratis.