Fysiske virkningene av depresjon

November 3

Depresjon er en sykdom led av en rekke mennesker. Sykdommen manifesterer seg forskjellig i hver pasient, men tilstedeværelsen av ødeleggende fysiske symptomer er vanlig. Depresjon kan vise sine effekter i hele kroppen i smertefulle effekter.

Diagnose

Depresjon er diagnostisert når lider rapporterer en lang varighet og økt intensitet av tristhet, irritabilitet, negativ tenkning og sorg. Depresjon kan også bli diagnostisert når pasienter rapporterer en økning i kroppssmerter, redusert energi eller libido og endring i søvnmønsteret.

søvnforstyrrelser

Personer som lider av depresjon kan oppleve forstyrret søvn. De kan ikke være i stand til å sovne (eller forbli sovende i lange perioder) eller oppleve det motsatte - å føle trøtt / sliten hele tiden og ønsker å sove mye mer enn normalt.

seksuell dysfunksjon

Depresjon kan påvirke kroppens seksuell funksjon. Mange mennesker som lider av depresjon opplever et tap av interesse for sex og senket libido. Det kan være problemer med å oppnå orgasme, manglende evne til å få eller opprettholde en ereksjon for menn og manglende evne til å smøre for kvinner.

Kronisk smerte

Depresjon lider kan føle fysiske plager som vedvarende hodepine, leddsmerter eller uforklarlige interne lidelser som fordøyelsesproblemer. Folk som allerede lider migranes, ryggsmerter eller noen annen form for kronisk smerte kan finne sine symptomer verre med depresjon.

Behandling

Pasienter som ønsker å slutte de fysiske effektene av depresjon kan bli startet på et kurs av anti-depressiva. Det finnes et bredt utvalg, hver med ulike interaksjoner og bivirkninger, og på grunn av narkotika potensial til å forårsake økt tanker om selvmord, må pasientene være under en lege omsorg mens du tar medisinen.