Hvordan lage Body Parfyme med essensiell olje

February 15

Hvordan lage Body Parfyme med essensiell olje


Eteriske oljer ble brukt lenge før syntetiske dufter ble utviklet. For generasjoner, kulturer over hele verden brukt planter som kroppen dufter og gjør det fortsatt. Eteriske oljer kan anvendes for å lage kropps dufter, bodylotion og kropps spray, og kan brukes av de fleste andre, avhengig av oljen og fortynning av den. Vanligvis er en to prosent fortynning sikker for utvortes bruk på voksne. Lage din egen duft med eteriske oljer er morsom og rimelig måte å få en one-of-a-kind duft.

Bruksanvisning

1 Velg en transportør olje, for eksempel fraksjonert kokosolje eller jojobaolje for å mikse parfyme oljer. Fraksjonert kokosnøttolje er klar og vil ikke flekker klær.

2 Hell carrier olje opp til 10 ml linjen i små beger. Dette er en god, liten mengde til å begynne med når finne ut dine spesifikke blanding.

3 Bland ditt valg av eteriske oljer i 10ml av transportør olje en dråpe om gangen, nøye telle hvor mange dråper du bruker. Skriv hvor mye du legger på en indeks kortet, for fremtidig referanse. Start alltid med færre dråper enn du tror du trenger. Det er lettere å legge dråper enn det er å fortynne oppløsningen.

4 Oppbevar ulike test parfymer i et gult eller kobolt blå glass dropper flasker, disse spesifikke farger bidrar til å beskytte de essensielle oljer fra UV-stråler. Oppbevar flaskene ved romtemperatur og tillate dem å sitte i minst fire dager før åpning av flaskene.

5 Åpne test parfymer som du opprettet for fire dager siden, og se hvilke som er behagelig for deg. Gjør eventuelle endringer i kroppen duft hvis trenger være.

6 Legg essensielle oljer til pre-laget parfymefrie produkter, som en annen måte å lage kroppen dufter. Bruk 20 til 30 dråper av ditt valg av eterisk olje per 8 unser lotion, 20 dråper per 8 unser sjampo, og 20 til 30 dråper per 8 unser balsam. Rist kraftig for å kombinere oljer med pre-laget duft-frie produkter.

7 Fyll en flaske med en tåke dyse med vann og eterisk olje for enda en måte å skape en kropp duft. For hver 8 dl vann i Mister flasken, legger 20 til 30 dråper av essensielle oljer og rist kraftig for å blande før bruk. Rist forsiktig før hver bruk etter det. Dette kan brukes som en body spray, eller rom spray.

Hint

  • Husk, noen essensielle oljer er sterkere enn andre, for eksempel lavendel, og du trenger kanskje ikke den fulle 40 dråper som kreves av andre oljer for å skape en kropp duft.
  • Hvis du ønsker å lage en floral blanding, for eksempel, kan det være lurt å bruke rose, sjasmin og neroli essensielle oljer. Tilsett noen dråper av hver før det lukter rett til deg.
  • Når du har perfeksjonert kroppen din duft, kan du gjøre en større oppskrift for å fylle din parfyme flaske.
  • Ikke oppbevar kroppen dufter med eteriske oljer i noe annet enn glass som noen essensielle oljer (spesielt de med sitrus) kan spise bort på andre materialer over lengre tid.