Hvordan finne ut om noen har sykeforsikring

October 21

På grunn av pasient konfidensielt lover, kan avgjøre om noen har sykeforsikring ikke være den enkleste forsøke å fullføre. Du er kanskje ikke en lege eller et sykehus med agenter for å spore opp den intetanende pasient, men du kan fortsatt finne ut om noen har sykeforsikring.

Bruksanvisning

1 Ring menneskelige ressurser kontoret hvor personen er ansatt og be om nærmere detaljer om hans eller hennes medisinske forsikringsdekning. Dersom menneskelige ressurser offiser nekter å utlevere informasjon om din henvendelse, spør generelle spørsmål om hvilke typer forsikring fordeler arbeidsgiver tilskudd til sine ansatte. Ved å vite dette, har du en idé om selskapet ga pasienten medisinsk forsikring.

2 Ring alle tidligere forsikringsselskaper at personen tidligere hadde forsikring med. Representanten kan gi informasjon om hvorvidt personen har i dag forsikring med selskapet eller kan være i stand til å slå opp informasjon om andre selskaper som har hatt den personen som en forsikret klient.

3 Kontakt Social Security Administration.Ask hvis personen er dekket av Medicare. Gi pasientens personnummer, hvis det er mulig, for å få tilgang til informasjonen.

4 Kontakt Medical Information Bureau online (mib.com) eller via telefon. Be om offentliggjøring av pasientens medisinske forsikringsdekning.

Hint

  • Hvis du ikke kan bekrefte informasjon fra Social Security Administration, spør noen lege som tidligere deltok for pasienten. Legen kan være i stand til å avsløre om pasienten hadde Medicare.
  • Ikke alle avdelinger vil samarbeide hvis du ikke kan gi tilstrekkelig bevis på din relasjon til pasienten eller gi en skriftlig forespørsel. Den beste person for å gjennomføre dette søket er en umiddelbar medlem av pasientens familie. Forbered legitimasjon og relasjon til pasienten.