Hvordan oppmuntre noen å slutte å røyke sigarer

February 9

Hvordan oppmuntre noen å slutte å røyke sigarer


Når regnes et statussymbol for overklassen, ble sigar røyking senere innså å være skadelig for din generelle helse. Det kan føre til kreft i munn, strupehode, spiserør og tunge. Til tross for dette moderne kunnskap, det er en økning i sigar røyking blant kvinner og unge voksne. Det er blader, reklame, kjendiser og til og med presidenter som glamorize sigar røyking. Du kan hjelpe din kjære slutte. Iverksette tiltak i en ikke-gnagende måte, og la de røyker vet at du elsker ham og vil at han skal leve lenger.

Bruksanvisning

Hjelp uten griner

1 Begynn i det små. Ideelt sett vente til de røyker gir deg en indikasjon på at han ønsker å slutte å røyke sigarer. Det er ingen måte å få ham til å slutte hvis han har ingen intensjon eller ønske å gjøre det. Når linjen av samtalen er åpen, kan du gi din støtte. La ham vite at du er der for ham, og vil gjerne gi ham forslag eller hjelpe på noen måte.

2 Oppmuntre sigar røyker å ringe deg når som helst de første ukene han prøver å slutte. Han vil gå gjennom abstinenssymptomer og trenger noen han kan stole på for støtte. Etter den første tilbaketrekning periode, holde jevnlig kontakt, slik at han føler seg oppmuntret ennå ansvarlige. Alltid la ham vite hvor stolt du er. Kvitter problemer og selvkontroll er involvert i å slutte sigarer.

3 Fortell røyker å holde seg borte fra stressende situasjoner for den første måneden. Det kan være en god tid å starte noe nytt som han alltid har vært interessert i, som en boksing klasse, kunst klasse eller en voksen sport liga. Vi presenterer et sunt ny trend i hans liv kan også hjelpe med noen vektøkning han er bekymret over å slutte å røyke.

4 Hold røyker opptatt de første vanskelige ukene. Inviter ham ofte. Watch TV-programmer sammen. Lage mat sammen. Prøv fantastiske nye restauranter sammen. Tillat for humørsvingninger og holde en positiv holdning. Legge til litt moro under den første overgangen vil distrahere ham og hjelpe tiden gå raskere.

Hint

  • Ha alltid snacks tilgjengelig når du er sammen.