Hvordan å gjøre en Facial Make

September 1

Det viktig å ta vare på vår helse både internt og eksternt. Huden er en viktig del av vår kropp-og hvordan vi tar vare på oss selv vil til slutt vise seg i sitt utseende og tilstand. Det er utrolig hvor mange av oss misbruke huden vår på daglig basis. Vi utsettes for sterke kjemikalier, utsettes for potensielt skadelige kreftfremkallende og forurensende stoffer i vårt miljø for ikke å nevne den smuss og skitt som omgir oss til daglig. For å opprettholde et ungdommelig tone og hud tekstur, må vi inkludere riktig ansikts rensing rutine.

I denne artikkelen vil jeg gi noen tips om hvordan du gjør en ansikts makeover.

Bruksanvisning

1 Hold en god rensing diett og gjøre det på en daglig basis. Dette er første skritt mot å opprettholde sunn, glødende hud. Rengjøring av ansiktet med harde såpe og vann anbefales ikke, da sterke kjemikalier vil strippe bort ansiktet ditt naturlige oljer, samt øke risikoen for allergiske reaksjoner, spesielt for sensitiv hud. Bruk organisk baserte, reagentless rensing såper eller kremer for å vaske ansiktet. Alltid forsiktig klapp ansiktet tørt for å unngå skader på hud og for å redusere dannelsen av linjer og rynker.

2 Bruk en ansikts dampbåt før du starter rensing rutine å åpne porene og la alle de giftstoffer og avfall skal fjernes fra hudoverflaten gjennom svette. Ansikts dampende vil også åpne porene slik at enkel fjerning av hudormer og rense porene til å redusere dannelsen av flekker og urenheter. Det finnes mange typer kommersielle ansikts dampskip tilgjengelig på skjønnhet forsyne butikker og i noen lokale drugstores.

3 Bruk en ansiktsmassasje å hjelpe tone opp ansiktsmusklene etter rens huden din. Dette vil øke tone og sirkulasjon til hudens overflate, gir det en glødende og sunn utseende. En annen måte å trene ansiktsmusklene er å bruke tuppen av fingrene og trykk fast på panne, kinn, hake og hals områder med sammenhengende sirkulære bevegelser i ca 10 minutter i hver spot.

4 Gi ansiktet en rask ansikts spa-behandling en eller to ganger i måneden på en lokal spa, eller spare penger og kjøpe en ansikts mud pakke og bruke dette selv på ansiktet i 10 minutter. Skyll av gjørmen med varmt vann og rense ansiktet med en mild hud toner. Påfør en organisk ansiktskrem på huden for å rehydrere og hindre tørrhet, samt redusere dannelsen av fine linjer og rynker.

Hint

  • Spis et velbalansert kosthold og drikk rikelig med mineralvann hver dag.
  • Be om profesjonell hjelp hvis du lider av alvorlige hudsykdommer som eksem, psoriasis eller eksem. Snakk med din hudlege, som vil kunne gi deg anbefalinger og medisiner for å hjelpe administrere din bestemt hud problem.
  • Kast alle sterke kjemiske produkter som kan forårsake mye skade og skade på huden din.
  • Mosjon og meditere på en jevnlig basis. Redusere stress vil bidra til å opprettholde god helse og god ånd, og i sin tur vil gi deg en ungdommelig, levende glød til ansiktet og huden.
  • Ikke røyk. Røyking har vist seg å øke for tidlig aldring av huden ved å øke dannelsen av fine linjer og rynker, så vel som forårsaker eksentrisk tørrhet til hudens tekstur og utseende.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.