Barnas Naturlig smertestillende feber redusering

May 17

Det er ikke uvanlig for barn og spedbarn oppleve feber. Dette er kroppens naturlige måte å bekjempe infeksjoner. Noen barn er heldige og får sjelden syk eller sjelden har feber, selv om de er syke. Andre kan kjempe feber ofte. Langvarig høy feber kan være livstruende for barn; søke legehjelp. For lavere grad av feber, kan foreldrene søke naturlige metoder for å kontrollere feber.

urter

Både elderflower og ryllik kan være effektive i å lindre feber hos barn. Ingefær har en varmende effekt på kroppen og kan bidra til å avlaste kroppstemperatur vanligvis forbindes med feber. Prøv å gi urter til barnet i te form. Elderflower, ryllik og ingefær te er trygt for barn og vil også hjelpe til å holde barnet hydrert. Andre te som er bra for å redusere feber inkluderer kamille, rødkløver og rosmarin. Foreldre kan legge sitronsaft og honning til te hvis barnet er 2 år gammel eller eldre, men unngå å legge honning til te hvis barnet er yngre enn 2. For eldre barn, kan varm honning hjelpe lindre halsen og magen under sykdom.

Essensielle oljer

Mange essensielle oljer er sikker for barn og kan brukes til å redusere feber. Eteriske oljer som sitron, lavendel, eucalyptus, timian, furu, rosmarin og salvie hjelp støtte et sunt immunforsvar. Foreldre kan administrere essensielle oljer til sine barn med en vaskeklut: Drop noen dråper olje i kaldt vann, dypp en vaskeklut i blandingen og vri den ut. Bruk våt klut til å tørke barnets ansikt, rygg og kropp. Tørk barnet og pakk ham i varme, rene håndklær.

Spise og drikke

Barn nekter ofte å spise eller drikke når syke, men det er avgjørende for deres velvære og helbredelse. Frukt juice, te, grønnsaksbuljong og nøtter vil ikke bare hjelpe barnet holde seg hydrert, men hjelpe henne å unngå forstoppelse. Nøttene vil gjøre barnet mer tørste og mer sannsynlig å fortsette å drikke væske. Barnet eller spedbarn bør drikke rikelig med vann. Hvis hun ikke vil drikke vann rett, bland juice med vann (50 prosent mix for hver).