SRT & NLP teknikker

June 19

Forkortelsen SRT står for Spiritual Response Therapy. Dette er en spesiell form for terapi som antas å tillate deg å komme i kontakt med din underbevissthet til å kvitte deg med dårlige oppførsel som du kanskje har utviklet på grunn av ting som skjedde i et tidligere liv. Teknikkene som brukes i SRT antas å låse opp en bestemt del av hjernen som lagrer denne informasjonen ofte referert til som akasha-arkiv. Forkortelsen NLP, derimot, står for Nevro Lingvistisk Programmering. Dette er en terapeutisk teknikk som brukes for å oppmuntre deg til å finne noe du utmerke seg på å gjøre, og deretter bruke denne styrken til å forbedre alle andre svakheter. Dette bidrar til å bygge opp selvfølelse og selvtillit.

SRT Pendulum Technique

En teknikk av SRT krever at du bruker en pendel. Ved å stirre på pendelen og konsentrere seg om noe annet enn det, kan du være bevisst og tømme tankene slik at du kan begynne å få kontakt med ditt høyere vesen. Når du er tilkoblet med livet du har levd i det siste, vil du begynne å realisere de traumatiske hendelsene som har ført til den nåværende oppførsel.

Charting

Den andre teknikken for SRT kombinerer pendelen teknikken med en kartlegging program. Kartleggingen gir terapeuter å se hva en person føler eller tenker på en traumatisk hendelse som de opplever hver tidligere liv. Kartleggingen kan hjelpe stykke sammen større oppgaver som krever mer leting, spesielt når det er flere tidligere liv som er involvert i mange perioder.

NLP og positiv tenkning

NLP er vesentlig annerledes enn SRT. Den første teknikken som brukes i NLP er å finne noen som modeller atferd som du ønsker å oppnå. Deretter kan du etterligne eller kopiere denne personen for å lære atferd som er ønskelig. Etter å ha lært ønsket atferd, bør det bli andre natur og du vil forbedre i de områdene som de ønsket.

Selvhjelps Media

En annen teknikk som brukes i NLP innebærer å lytte til selvhjelpsbøker og andre medier som motiverer deg til å ønske å lære atferden. Disse motiverende verktøy bidra til å styrke din evne til å oppnå dine mål i å bli den personen som du ønsker å være.