Hva er riktig mengde mat for Short Term Survival?

December 28

Riktig ernæring er avgjørende for god helse; men i drastiske situasjoner, kan folk trenger for å overleve på minimal eller ingen mat. Forberedelse til kortsiktig overlevelse kan tillate familien å overleve krisesituasjoner.

Definisjon

Kortsiktig overlevelse vanligvis refererer til en periode som varer mellom tre dager og en uke.

Beløp

Mengden mat som kreves for kortsiktig overlevelse avhenger av kostvaner, helse og alder. En god tommelfingerregel er å lagre nok mat for familien å spise i minst en uke. En gjennomgang av kjøleskap og pantry vil indikere gjennomsnittlig forbruk.

typer

Planlegg å lagre en rekke hermetisert, frosne og ferske matvarer for nødhjelp. Oppbevar matvarer som du vanligvis spiser, og bygge opp reserve- over tid.

fordeler

Lagring av mat for kortsiktig overlevelse kan tillate folk å leve gjennom vinterstormene, naturkatastrofer, krig eller uheldige økonomiske forhold.

betraktninger

Når du planlegger en overlevelse stash, husk å ta med nok mat til kjæledyr. Også vurdere om venner, familie eller naboer kan trenge din hjelp.

Misforståelse

Vann er viktigere for menneskehetens overlevelse enn matforbruk. Hvis kroppen er hydrert, kan en person leve lenger uten mat.