Hva er årsakene til gjær infeksjon hos barn?

October 6

Hva er årsakene til gjær infeksjon hos barn?


Barn kan kontrakten gjær infeksjoner akkurat som voksne gjør. Gjær infeksjoner trives på en varm og våte omgivelser, som gjør munnen og genitalia sannsynlig steder å utvikle en gjær infeksjon. En rekke ting kan forårsake gjær infeksjoner hos barn.

antibiotika

Fordi barn passere bakterier lett, de er ofte foreskrevet antibiotika for sine plager. Antibiotika dreper alle bakterier i barnets kropp - gode og dårlige Fraværet av de gode bakteriene forlater gjær som forekommer naturlig i kroppen ukontrollert. Dette kan føre til en gjær infeksjon.

Candida

Når gjær Candida vokser ut av kontroll det forårsaker trøske, som er en oral gjær infeksjon. Gjæren kan vokse ut av kontroll på grunn barnets immunsystem ikke er fullt utviklet eller som et resultat av visse legemidler og antibiotika.

lukkede rom

Fordi gjær vokser godt i fuktige, varme omgivelser, barn som går med trange klær er i faresonen for å utvikle gjær infeksjoner.

medisiner

Noen medisiner kan provosere en gjær infeksjon oppstår. Ta kontakt med legen din om ditt barns medisiner kan være den skyldige av gjær infeksjon.

Boblebad

Lange bad med masse bobler kan øke risikoen for en gjær infeksjon fordi de skaper forhold som bidrar til den slags infeksjon.