Hvordan bruke Aloe på en solbrenthet

November 25

Hvordan bruke Aloe på en solbrenthet


Aloe vera har vært brukt i tusenvis av år for å fukte og beskytte huden, samt å helbrede solbrenthet og en rekke andre sykdommer. Aloe er en rimelig og svært effektivt middel å bruke på alle typer brannskader, ikke bare solbrenthet. Også, aloe ikke inneholder oljer eller andre stoffer som kan tette porene og irritere brannskader. Aloe er en antiseptisk og antibiotika, og øker oksygenopptaket i huden.

Bruksanvisning

Velg din Aloe og Unn Burn

1 Kjøp aloe lotion fra en helsekost butikk eller stoff butikken. Innsiden av aloe planten er ikke, i motsetning til det mange tror, ​​lyse grønt. De lyse grønne gels har blitt kunstig farget.

2 Kontroller at gel du kjøper for solbrenthet er enten helt består av aloe vera gel eller er vesentlig består av aloe vera gel. Noen lotions har en liten mengde av aloe i dem, men inneholde andre ingredienser som ikke er egnet for solbrenthet.

3 Påfør rikelig og sette gasbind eller en løs klut over området for å beskytte brenne og å hindre gel blir smittet. Hvis du har et par løse, lange pyjamas, kan de være det beste alternativet.

4 Ta skallet hvis du bruker aloe fra en plante. Hvis du bruker det fra en flaske, du kommer til å gjelde bare gelen, men hvis du har klippet et blad fra en aloe planten dele den åpne og plassere den på burn, gel side ned og hard, hard hud på utenfor. Hold den på plass med en bandana eller gasbind.

5 Påfør aloe vera gel minst to ganger om dagen. Hvis du har tid og energi, bruke oftere. Den tørre, solbrent hud vil suge opp aloe vera, og du kan ikke bruke for mye.

6 Bruk aloe gel på andre deler av kroppen din, så vel. Hvis en del av dere brant, så resten er sannsynligvis tørt og sol-eksponert i tillegg, og kan bruke en liberal bruk av dette fordelaktig og naturlig gel.

Hint

  • Les ingredienslisten på en aloe vera gel du kjøper. Kjøp en som ikke inneholder alkohol, da dette vil føre til smerte til solbrente området. Også, jo færre ingredienser, jo bedre. Ideelt sett vil du finne ren aloe vera gel.