Hvordan fortelle et barn han har autisme

February 13

Hvordan fortelle et barn han har autisme


Autisme og relaterte Aspergers syndrom, er et helseproblem som vanligvis krever alle i familien til å utvikle mestring. Ett problem som kommer opp i familier med autistiske barn er delikat emne for hvordan å fortelle et barn han har autisme. Mange foreldre til autistiske barn er enige om at fortelling er best. Det er imidlertid noen viktige skritt for å følge. Les videre for å lære hvordan å fortelle et barn han har autisme.

Bruksanvisning

Bestem Hvordan vet barnet at han har autisme

1 Ta barnets alder i betraktning når fortelle henne. Vurdere i hvilken grad hun viser tegn til autistisk atferd også. Nyttige ord for nesten alle aldersgrupper er "annerledes" og "spesielle".

2 Påpek de helsemessige problemer av andre i familien, som mammas skade ryggen og Bobbys astma. Fortell barnet at han har en tilstand også, som vil trenge spesiell omsorg.

3 Fortell barnet i komfortable omgivelser, for eksempel når hun er i sin seng for kvelden. De komfortable omgivelser kan gjøre hele prosessen mindre forstyrrende for et barn som allerede setter pris på og trenger konsistens og rutine.

Ha en strategi på plass

4 Ha en liste over de profesjonelle du har kontaktet (spesialpedagoger på skolen, ergoterapeuter og liknende personer) når du forteller barnet at han som denne tilstanden. På denne måten er det du sier at han er spesiell i stedet for bare annerledes. Disse fagfolk kan være i stand til å låne deres hjelp til å kjøre dette punktet hjem.

5 Sjekk ut bibliotekbøker om autisme som er skrevet bare for barna. Gå til ditt lokale bibliotek og be om å få snakke med barnebibliotekar.

6 snakke om det faktum at autisme kan gi en person styrke, så vel som svakhet, i visse områder. Noen sterke sider som har blitt sett i autistiske mennesker er økt sikkerhet for matematikk, kunst og visuell-romlig forståelse. Foreldre vil vanligvis vite hvor en autistisk barn viser økt evne, og dette kan hjelpe deg til å holde autisme diskusjon positive.

Hint

  • Ikke skjule tilstanden fra barnet ditt. Noen foreldre unngå å fortelle barna at de er forskjellige, i håp om å unngå usikkerhet. Men forlater barnet utsatt for forvirring når han uunngåelig legger merke forskjeller.