Natural Fiber Cleanse

February 1

Natural Fiber Cleanse


Naturlig fiber rens er en teknikk som ofte brukes til å rense kroppen for potensielt skadelige giftstoffer, overflødig avfall og å gå ned i vekt. Hvis det gjøres for de rette grunnene, og ikke bare med den hensikt å miste vekt, er det naturlig fiber rens en fin måte å bidra til å forynge og energi til kroppen.

Veibeskrivelse

Fiber rens har forskjellige måter som det kan gjøres. Til syvende og sist skal man redusere alt matinntak, med unntak av fiberrik mat. Disse fiberrik mat bør inneholde lite eller ingen sukker og fett. Fiber kosttilskudd eller piller kan også bli tatt, men lese ingredienser og vet hva du tar. Det er mange kjepphest dietter der ute, og mange kjepphest diett piller som kan inneholde usunne tilsetningsstoffer, satt der for å hjelpe deg raskt ned i vekt og få deg til å tro at pillene er magisk. En fiber rens kan vare alt fra 24 timer til 10 dager. Lengden på rens vil avhenge av dine individuelle behov, krav og ønsker.

effekter

De beste resultatene av en naturlig fiber rens er vekttap, senkning av kolesterol og balansering av blodsukkernivået. Med eliminering av overskytende avfall i kroppen din, og spise mindre sukker, fett og karbohydrater, vekttap er ofte en sikker ting. Det er imidlertid bare midlertidig med mindre du fortsette å lage gode sunne spisevaner og trening. Bivirkninger kan være løs mage, en økning i gass og mage kramper. Hvis disse oppstår og er alvorlig, er det best å stoppe den naturlige fiber rens og oppsøke lege.

Foods

De beste fiberrik mat å spise i løpet av en naturlig fiber rens inkludere epler, brokkoli, bønner, hele korn muffins og fiber barer. Det er også mange supplerer tilgjengelig på helsekostbutikker som også inkluderer fiberrik drinker. Noen fiber kosttilskudd som finnes i pulverform kan legges til brus, juice og kaffe, og forkledd i kostholdet ditt. Den anbefalte mengden fiber for hver diett er 25 til 35 g. Ved å gjøre det naturlig fiber rens, er du øker som fiber inntaket litt, men enda viktigere, er du eliminere alle andre matvarer for å gi kroppen din en sjanse til å rense seg selv.

En naturlig fiber rens er ofte et sunnere metode for ens legeme, ettersom fiber er en naturlig del av dietten. Det er heller ikke en diett som krever noen til å faste i flere dager. Så lenge fiber rik mat er valgt, kan man fortsette å spise mens du er på den naturlige fiber rens.