Opthamologist Verktøy for Eye eksamen

February 28

Opthamologist Verktøy for Eye eksamen


Øyeleger bruker en rekke verktøy for å fysisk undersøke øyet uten smerte og å vurdere din synsskarphet. Du vil føle deg mye mer rolig i eksamenslokalet hvis du gjør deg kjent med disse verktøyene, siden dette gir deg en forklaring på hvorfor legen gjør det han gjør, selv om han ikke fortelle deg direkte.

diagrammer

Snellen diagrammet er diagrammet som henger på veggen i eksamensrommet og har forskjellige bokstaver på den. Bokstavene er ordnet i linjer, med de største bokstavene på toppen. Legen spør deg hva bokstavene du ser av hver linje, og avhengig av hvilken form av diagrammet, hvilken måte bokstavene står overfor. Dette gir øyelege en viss idé om hva din visjon er som uten fysisk eksamen og derfor brukes som et utgangspunkt for å bruke andre verktøy. Din ophthamologist kan bruke andre diagrammer som Amsler rutenett for å teste for blinde flekker og sjekke sidesynet.

Lights

Din øyelege vil ønske å undersøke strukturene i øynene dine for å sikre at de fungerer som de skal og er av de rette dimensjoner. Bright lys gjør det lettere for øyelege for å se hvordan øyet er bygd og fungerer. De to viktigste lysene øyelege kan bruke er hånd oftalmoskop (også kalt en funduscope), som er en liten lommelykt med et forstørrelsesglass, og sit lampe, som er en stor, lyssterk lampe festet til en støtte som du hvile haken.

Blodtrykk metre og autorefraktorer

Et instrument som kalles en øyetrykk tonometer tiltak, vanligvis med en smertefri blåse luft over øyet. Autorefraktor maskiner oppdage hvordan øyet er refracting lys. Basert på refraksjon prosenten beregnes av maskinen, legen avgjør hvordan du kan bygge dine kontakter eller linser, eller om du vil fortsette med en korrigerende øye kirurgi. Ultralyd maskiner noen ganger brukes alene eller i forbindelse med disse maskinene for å få et inntrykk av den øyet form.

Drops og fargestoffer

Øyet Legen kan sette dråper i øynene dine til å slappe av eller nummen øyet muskler. Hvis legen trenger å se blodårene på baksiden av øyet mer tydelig, kan han gi deg et enkelt skudd av et fargestoff som heter fluorescein, som reiser gjennom alle områder av kroppen din, og derfor dukker opp i øynene dine.

datamaskiner

Som teknologien forbedres, er øyeleger utnytte datamaskiner og programvare oftere å kjøre tester lettere. Flere programmer og dataassistert maskiner vil tillate mindre invasive og mer nøyaktige øye eksamener.