Hvordan fungerer de Varme og kalde Facial Massa?

September 7

Hvordan fungerer de Varme og kalde Facial Massa?


Ansikts massører er jevne, flate, små steiner som kan varmes opp og kjøles til en ideell temperatur. Oppsøke ansikts massører hvis du er interessert i å bekjempe stress, øke muskel og vev avslapping, forbedre sirkulasjonen og forbedre din generelle emosjonelle og fysiske helse. Denne formen for ansiktsmassasje øker din skjønnhet og ungdommelig utseende ved å oppmuntre blodstrømmen til ansiktet ditt, spyle lymfeknuter av giftstoffer og fôring ansiktsservietter med ernæring og oksygen. Disse i sin tur bidra til å redusere rynker, og få huden til å gløde naturlig.

Stone Sanitation

Stone sanitær må skje før hver massasje og er svært viktig for mange grunner. Selv om prosessen er ganske enkel, er hvert trinn nødvendig. Massør må rydde ansikts steiner med en mild hypoallergenic såpe, og deretter skrubbe steinene med en børste, for å fjerne støv og rusk. Hun må da plassere steiner i en gryte med varmt vann, kokt til minst 130 til 145 grader Fahrenheit å drepe eventuelle bakterier.

Varme steiner og kalde steiner

Varme steiner brukes av mange grunner i massasje: forbedring av sirkulasjon, rensing av lymfeknutene, reduksjon i rynker, økning av oksygen til hudceller og avslapping av kroppen. Kalde steiner kan brukes til å redusere betennelse fra skade eller sykdom, og for smertereduksjon.

Mange terapeuter vil veksle mellom kalde og varme steiner for å øke sirkulasjonen i ansiktet ditt mer enn det som kan gjøres ved hjelp av varme steiner alene. Den kulde av steinene bestemmes av pasientens velbefinnende. Din massør vil bestemme din varm og kald stein massasje rutine basert på dine individuelle behov og ønsker

The Massage

Massør vil ha deg hvile på massasje bordet, og sørge for at du er komfortabel. Masseuse vil spørre om temperaturen, musikk nivå, klær drapere og belysning er alle tilfredsstillende, og vil gjøre hva hun kan for å tilpasse disse forholdene for å forsikre deg om at du er helt komfortabel.

Massør vil fjerne steinene fra vannet og ber deg om steinen temperaturen er for varm ved at du trykker på dem. Hun vil fjerne steiner fra potten med en tang, og la steiner for å begynne å kjøle til en moderat temperatur på håndkle ved siden av henne før de er komfortable og trygt å brukes på ansiktet ditt.

Massør vil begynne med en lett ansiktsmassasje med olje eller lotion hvis ønskelig - å bruke svensk massasje, japansk massasje eller andre profesjonelle teknikker. Dette gjøres for å vekke ansiktsmusklene og for å forberede den flate for stein massasje.

Massør vil starte med varm ansikts massasje steiner. Hun vil veksle mellom å bruke steiner i en masserende bevegelse, og gi dem muligheten til å hvile på visse deler av ansiktet. Hun kan bruke alle varme steiner, eller veksle mellom varme og kalde steiner.

Etter hoved massasje, vil massør begynne å lukke massasje med varme steiner, for å slappe av deg og bringe deg til en mer fredelig sinnstilstand. Etter at massør vil forsiktig ende med en avslappende massasje med hendene og fingrene.

Post Massasje Sanitation

Etter en massasje, en terapeut rengjøre massasje steiner han har brukt umiddelbart, for å hindre vekst av sopp på steinene, og for å fjerne olje og lotion rester. Etter rengjøring steinene vil han suge dem i en mild desinfiserende løsning som inneholder l, 000 deler per million av en kommersiell kvartær ammoniumforbindelse, før tørking og lagring av steinene i et tørt og kjølig sted.

betraktninger

Massasje kan ha en skadelig effekt på helsen din hvis det gjøres feil - eller hvis du har en pre-eksisterende tilstand som stein ansiktsmassasje er kontraindisert for. Kontroller at massør er kvalifisert, lisensiert, limt og forsikret før du sender en massasje fra henne. Du bør være i stand til å kontrollere hennes legitimasjon raskt og enkelt på Internett, eller de skal vises i vanlig visning på veggen av kontoret hennes.

Ikke bli en stein ansiktsmassasje hvis du er gravid, med mindre legen din sier at det er greit. Disse massasje kan være farlig hvis du lider av hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes eller er under konstant omsorg fra en klinisk utøver. Rådfør deg med lege før du foretar noen ny helserelatert aktivitet, uansett hvor sunt du føler at du er.