Hva er Diet Rx?

October 15

Hva er Diet Rx?


Hvis du finner deg selv sliter med å gå ned i vekt fordi hver diett du har prøvd etterlater deg sulten, kan Diet Rx kunne hjelpe. Denne urte supplement er formulert med en blanding av ingredienser som kan gi appetitt kontroll og redusere cravings for søtsaker og andre høyt kalori mat. Når det kombineres med et sunt kosthold og regelmessig mosjon, kan dette hjelpe deg lettere å nå dine vekttap mål.

Forslag til bruk

Diet Rx er tilgjengelig uten resept gjennom ulike nettsteder, og gratis vareprøver er ofte tilbys på forespørsel. Ifølge produsenten, bør du begynne med å ta to kapsler av dette tillegget i minst 30 minutter før du spiser frokost eller lunsj. Deretter, når du har hatt tid til å venne seg til den supplement, kan du øke antall kapsler til tre eller fire per dag, avhengig av dine vekttap mål. Du bør ta noen pause dager hver måned, men for å gi systemet tid til å balansere ut.

ingredienser

Diet Rx inneholder en spesiell blanding av ingredienser for å fremme vekttap, inkludert grønn te ekstrakt, hoodia ekstrakt, ingefær, kanel rot, eple cider eddik, eple pektin, grapefrukt ekstrakt, bukkehornkløver, granateple og psyllium. Dessverre er de eksakte mengder av hver ingrediens i tillegg ikke er oppført på pakken. Produsenten sier at dette trinnet er nødvendig for å hindre andre selskaper fra å kopiere formelen.

Forskjeller fra andre kosttilskudd

Diet Rx er forskjellig fra andre populære vekttap kosttilskudd på markedet ved at den ikke inneholder koffein, efedrin eller efedrin alkaloider. Hvis det brukes i henhold til produktet retninger, sier produsenten supplement vil ikke gjøre deg engstelig og nervøs. Faktisk kan grønn te og hoodia i tillegg forbedre din energi og balansere humøret.

Drug Interactions

Hvis du tar reseptbelagte medisiner, for eksempel legemidler til behandling av en skjoldbrusk tilstand eller antidepressiva, snakke med helsepersonell før du tar Diet Rx. Mens produsentens studier har ikke vist noen negative bivirkninger fra supplement, er det mulig noen av innholdsstoffene kan forårsake visse reseptbelagte medisiner ikke til å fungere ordentlig.

Om Skaperen

Diet Rx ble skapt av Ray Sahel, er MD Dr. Sahel en naturlig medisin spesialist som har skapt en rekke urte kosttilskudd, inkludert Good Night Rx, Passion Rx, syn Rx, og Joint Strøm Rx. Han er også forfatter av "Mind Boosters" og "The Stevia Cookbook."