Hva er årsakene til Bone Spurs i nakken?

August 17

Bone spurs i nakken er glatte, benete utvekster. Også kalt cervical bein spurs, trykker de på nerver, bein eller ryggmargen, forårsaker smerte og ubehag. Symptomer inkluderer muskelkramper og svakhet, hodepine, nakke- og skuldersmerter og tap av koordinasjon.

Generelle årsaker

Bone spurs i nakken kan være forårsaket av skade, dårlig holdning, overvekt og stress eller press i nakken. De kan utvikle seg som en naturlig del av aldringsprosessen.

Sykdommer

Diffuse idiopatisk skjelett hyperotosis, fører til en form for leddgikt som også er kjent som Stier sykdom, bein spurs å danne på leddbånd i ryggraden. Bone spurs er også forårsaket av spinal stenose, som er en innsnevring av ryggraden.

artrose

Artrose kan føre bein spurs ved å forårsake et sammenbrudd i leddbrusk og tvinger kroppen til å lage nye bein som en erstatning.

plantar fasciitis

Bone spurs kan danne mellom bindevev og hælen bein. De er forårsaket av kronisk irritasjon eller betennelse i bindevev.

Behandling

Behandling av bein spurs i nakken inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler for smerte. Noen bein spurs fjernes ved operasjon hvis de begrense omfanget av bevegelse til et punkt der det påvirker dine daglige aktiviteter.