Hvordan å miste rundt 20 pounds i 5-6 måneder og amp; Hold det Off

May 3
Hvordan å miste rundt 20 pounds i 5-6 måneder og amp; Hold det Off

Å miste om lag 20 pounds i fem til seks måneder, vil du trenger å miste litt mer enn 3 pounds en måned. Evaluer din motivasjon for å miste vekt og forstå at vekttap er en langsom prosess, men en verdt innsatsen. Som du gå ned i vekt, må du være forberedt på å tenke på følelser rundt dine matvalg og overvinne de negative assosiasjoner. Tenk på å miste vekt som gjør en positiv endring i livet ditt.

Gå ned i vekt

Trinn 1

Taper man pounds en uke ved å kutte 500 til 1000 kalorier fra kosten din en dag. Husk at menn aldri bør spise mindre enn 1500 kalorier per dag og kvinner, ikke mindre enn 1200. Hvis du trener hver dag at antallet vil måtte justeres oppover for å opprettholde energinivået. Reduser kalorier ved å unngå stekt mat, høy fete oster og velge mat som har mindre enn 30 prosent av sine kalorier fra fett. Spis lav-kalori, næringsrike matvarer, spesielt de høye i fiber, protein og vanninnhold, siden de har en tendens til å være mer mettende. Spill maten du spiser hver dag i dagboken din.

trinn 2

Øvelse aerobt minst 150 til 300 minutter i uken og bruke vekter eller motstand band til å styrke toget i 20 minutter minst to dager i uken når du er å miste vekt. Ifølge University of Maryland Medical Center, trener bygger sterke muskler som forbrenner kalorier raskere enn fettceller. Dette vil øke stoffskiftet.

trinn 3

Begynn med å gjøre små endringer i livsstilen din. Unngå å spise mens du ser på TV, park lenger bort når du handler eller gå til kontoret, og ta trappene når det er mulig. Kutt ned på antall måltider i restauranten du spiser ved å pakke din lunsj eller planlegger måltidene på forhånd. Kutt opp grønnsaker og frukt når du kommer tilbake fra butikken, slik at du alltid har en sunn snack tilgjengelig.

opprett~~POS=TRUNC Vekt

Trinn 1

Ikke endre noe i flere dager når du når målet ditt i vekt. Deretter legger tilbake i 100 kalorier av mat om dagen, veie deg hver dag og registrere vekten din. Hvis du gå ned i vekt, legge på ytterligere 100 kalorier hver uke til du spiser nok mat til å verken miste eller få vekt, men opprettholde.

trinn 2

Fortsett treningsprogram for å opprettholde vekttap. Medlemmer av The National Weight Control Registry har opprettholdt et minimum vekttap på 30 pounds i minst ett år. Nitti prosent av medlemmene trener omtrent en time om dagen. Varier ditt treningsprogram for å unngå kjedsomhet.

trinn 3

Bruk vanlige veie-ins eller en god sittende bukse som en ansvarlighet partner. Hvis tallet på skalaen går opp med 5 pounds eller buksene føles stram, umiddelbart kutte kalorier tilbake til vekttap nivået til de ekstra pounds kommer av.

advarsler

  • Kontakt lege før du begynner på et vekttap program.
  • Unngå kjepphest dietter eller kosttilskudd.

Tips

  • I tillegg til innspillingen av maten du spiser i en journal, også ta opp dine følelser, stress nivå og aktivitetsnivå.
  • Bli med en vekt-tap støttegruppe.
  • Donere klær som ikke lenger passer deg til en veldedig organisasjon.
  • Spis en sunn frokost hver dag.

Du trenger

  • mat journal
  • Vekter eller motstand band
  • Athletic sko
  • Scale