Slik fjerner dusjhodet Bakterier

November 14

Slik fjerner dusjhodet Bakterier


Dusjgarnityr bakterier kan lure rett over deg hver morgen som du løfter ansiktet for å nyte "vaske bort" forrige dag og natt søvn. I stedet kan du bli puste inn farlige 'opportunistiske mikrober' ifølge en nettopp publisert studie i Proceedings of the National Academy of Sciences.

De bakterier, spesielt ikke-tuberkulosemikrobakterier som kan føre til luftveisinfeksjon, foreligger i mengder som er større enn ett hundre ganger den for bakgrunnen vann. Den vokser raskt på en film av slim som samler seg på mange dusjhoder.

Selv om friske mennesker ikke trenger å frykte, bør personer med svekket immunforsvar fra en hvilken som helst kilde ta forsiktighet ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Sett varmtvannsberederen til 60 grader eller 140 grader Fahrenheit.

Dette vil bidra til å eliminere en viss form for mikro bakterier som er kjent for å føre til legionaires sykdom.

2 RUN PURE VARMT vann i flere minutter gjennom dusjen HEAD.

En gang i måneden eller så, kjøre rent varmt vann gjennom dusjhodet til å spyle og eliminere (med varme) innsamling av mikrobakterier.

3 fjerne dusjhode og rengjør den.

Selv om mange eksperter ikke er noe som tyder på det, det er bare sunn fornuft. Hvis en biofilm samler seg på dusjhodet, betyr at det er en slimaktig rest der. Noe annet en "slimete rest" samler vi raskt ren. Hvorfor ikke rent dusjhodet som sprayer vann på ansiktet ditt? Bare roter dusj hodet mot klokken der den festes til dusjen røret. Rengjør med en klorbasert rengjøringsmiddel eller et vann utvannet chlorox og skyll veldig grundig. Re-feste og dusj med sikkerhet.

4 erstatte dusjhode hvert par årene.

Virkelig, dusjhoder er ikke så dyrt. Bare gå kjøpe en ny en (fortrinnsvis metall med et filter) og kvitte seg med den gamle som har samlet mikrober. Rensing med klor hindrer massiv oppbygging, men til slutt en gammel dusjhodet vil bare vokse bakterier tilbake.

Hint

  • Sørg for å fullt skylle dusjhodet før du setter den til å fjerne alle harde rengjøringsmidler.
  • Bruk rørlegger er tape surret rundt i tråden for å stoppe enhver lekkasje på dusjhodet.