Topp Tre Urter for Alzheimers & # 039; s Disease

April 10
Topp Tre Urter for Alzheimers & # 039; s Disease

Alzheimers sykdom er en progressiv degenerativ sykdom preget av demens, kognitiv og sosiale endringer. Den progressive natur av sykdommen kan føre til alvorlig kognitiv svikt og manglende evne til forsvarlig og tilstrekkelig vare på deg selv. Centers for Disease Control og Prevention statistikk rangere Alzheimers sykdom som den syvende vanligste dødsårsaken i USA flere urter blir ofte brukt til å bremse sykdommen forhånd. Sjekk med en lege før du starter en ny behandling.

Bacopa

Bacopa monniera er en kjent urt i tradisjonell Ayurvedisk medisin for å styrke kognisjon og erindring. 2007 Natural Standard artikkelen "Bacopa for Alzheimers sykdom" sier at denne urten kan hjelpe behandle symptomer på Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er karakterisert ved innskudd av et protein-lignende stoffer som danner inn i harde, uløselige plakk og floker som bygges opp mellom nerveceller. Minne nettverk i hjernen kommuniserer gjennom produksjon av det kjemiske budbringer, acetylkolin, eller Ach. Den plakk og floker skader og drepe nerveceller som produserer og svare på Ach og redusere nivåene av denne viktige hukommelse molekylet.

2007 Artikkelen påpeker at Bacopa kan være nyttig i behandling av Alzheimers fordi det ble funnet å redusere proteinlignende stoffer som kalles beta-amyloid nivåer i Alzheimers-induserte mus. De medisiner for å behandle Alzheimers sykdom forsøk på å forlenge effekten av acetylkolin mellom nervecellene, ved å hemme enzymet som resirkulerer og bryter det ned. Disse stoffene er kjent som antikolinesterase hemmere. En 2002 Pharmacology Biochemistry and Behavior tidsskrift bemerket at urter Bacopa og ginkgo biloba har vist seg å hemme de acetylkolinesterase enzymer i mus, og kan være nyttig i demens. Alle urter bør prøves under tilsyn av en medisinsk faglig.

ginkgo biloba

Ginkgo er en populær urt som brukes av mange mennesker for generell minne forbedring og hjerte- og karsykdommer. En 2009 ECAM artikkel av Li-Min Fu bemerker at det er mange mekanismer for handlinger for den måten at ginkgo er foreslått å arbeide i behandlingen av Alzheimers sykdom og demens. Fu viser disse handlinger som antioksidant mot oksidativ skade, øker effekten av acetylkolin virkning på nerve veikryss og som hindrer dannelse av beta-amyloid plakk i hjernen.

Naturopathic leger Joseph pizzorno jr ​​og Michael Murray, forfattere av boken "The Klinisk håndbok of Natural Medicine," oppmerksom på at ginkgo biloba ekstrakt i en dose på 240 mg per dag spesielt bidrar til å reversere eller forsinke kognitiv svikt i de tidlige stadier av Alzheimers sykdom og kan hjelpe pasienter opprettholde en livskvaliteten og unngå sykehjem. Forbedringer i mental funksjon var uten bivirkninger, men bruken er foreslått i minst 12 uker for å fastslå effektiviteten. Ginkgo kan samhandle med andre medisiner, slik at bruken bør diskuteres med din helse-omsorg utøveren på forhånd.

Huperzia

Huperzia serrata er en mose som brukes som en helbredende terapi i tradisjonell kinesisk medisin. Et ekstrakt av denne urt, kjent som Huperzine A er en potent inhibitor av acetylkolinesterase, ifølge pizzorno og Murray. ECAM Artikkelen påpeker at handlingen er enda sterkere enn den konvensjonelle Alzheimers narkotika, galantamine. Av de kliniske studiene det refereres til i ECAM artikkelen, Huperzine A fremmet gunstige endringer i Alzheimers uten alvorlige bivirkninger. Større skala studier ble anbefalt i fremtiden å fullt utdype sine effekter. Pizzorno bemerker at 200 mikrogram Huperzine A to ganger per dag forbedrer hukommelsen, kognisjon og atferd i Alzheimers sykdom. Alle urter bør prøves under tilsyn av en medisinsk faglig.