Hvordan Design en personlig Diet Plan

October 18

Hvordan Design en personlig Diet Plan


I USA er nesten 60 millioner mennesker regnes som overvektige, som representerer om lag 30 prosent av den totale befolkningen. I de siste 30 årene, har fedme-epidemien også begynt å påvirke ungdommer. Type-2 diabetes, for eksempel en sykdom gang tenkt å bare påvirke vektige voksne, kan nå bli identifisert i barn. På overflaten er ideen om å miste vekt enkelt: inntar færre kalorier enn du forbrenner. Fedme, derimot, er et resultat av mange ulike faktorer, blant annet genetikk, miljø, kulturell bakgrunn, foreldre påvirkninger og sosioøkonomisk status. Du kan imidlertid gå ned i vekt og holde vekten nede ved å designe og holde seg til en personlig diett plan.

Bruksanvisning

1 Beregn mengden av hver matvaregruppe du trenger daglig ved å skrive inn din personlige informasjon på en kalorikalkulator nettside som Mypryamid.gov. Dette vil gi deg din målgruppe nærings daglige inntaket basert på din alder, nåværende vekt og aktivitetsnivå. Ta kontakt med legen din, men før du starter en diett plan hvis du har noen helsemessige forhold som må vurderes.

2 Kjøp matvarer som er oppført på USDA mat pyramide. For å supplere din kunnskap og gi deg ideer om sunn mat å kjøpe i butikken, besøke ernærings nettsteder som Nutritiondata.self.com., Som viser den ernæringsmessige informasjon om nesten alle mat som selges i dagligvarebutikker rundt om i landet.

3 Lag en food journal eller dagbok, som vil hjelpe deg med å overvåke din del størrelser og hjelpe deg med å kontrollere kaloriinntaket for dagen, samtidig som du kan spore kosten fremgang. Mange nettsteder, for eksempel Fitday.com, tilbyr gratis online slanke tidsskrifter, som vil hjelpe deg å holde orden, samtidig som du kan målrette problemer i matvaner.

4 Les mat etiketter før du kjøper noen dagligvarer, noe som gjør at du legger merke til servering størrelse, mengde per porsjon, fettinnhold, natrium og proteininnhold, samt vitamin og mineralinnhold. De fleste pakket mat er pålagt å ha mat etiketter, og hjelper deg med å holde detaljerte registreringer av kaloriinntaket.

5 Cook bruker mer sunne metoder, som stir-steking, grilling, baking eller koking.

Hint

  • Øvelse moderat eller kraftig i minst 30 minutter om dagen for fulle helsemessige fordeler, ifølge United States Department of Agriculture. Sørg for at fysisk aktivitet er intens nok til å øke hjertefrekvensen - for eksempel fotturer, hagearbeid, løping og sykling - eller vil du ikke være i stand til å telle mot den daglige treningen tid. Snakk med legen din før du prøver noen øvelse hvis du lider av helseproblemer.
  • Ikke hopp over måltider for å holde kaloriinntaket nede. Spis fire eller fem mindre sunne måltider i løpet av dagen, i stedet for to eller tre kalori-pakket seg, og hjelper deg med å holde stoffskiftet høyt, mens drivstoff kroppen din med riktig mengde energi den trenger for riktig kroppsfunksjoner.