Ting å gjøre for Rådgivere Med 3-5-åringer

April 22

Ting å gjøre for Rådgivere Med 3-5-åringer


Barn i alderen tre til fem kan ha nytte av rådgivning om de har opplevd traumer, angst eller depresjon. Yngre barn sliter med å identifisere følelser og har problemer med å uttrykke seg verbalt. Rådgivere som arbeider med små barn bruke kreative teknikker for å hjelpe barn å uttrykke seg. Små barn kan ikke delta i tradisjonell samtaleterapi og krever interaktive ressurser til å uttrykke seg gjennom ikke-verbale aktiviteter.

Kunst

Små barn ofte tegne bilder om sine følelser, og dette gir en nyttig terapeutisk aktivitet. Et barn som har vansker verbalizing hva som skjer hjemme kan tegne et bilde som viser familieaktiviteter. Barn bruker ofte kunsten å vise sine drømmer eller frykt. Direktivet kunstprosjekter inkluderer spørre et barn til å tegne et bilde av sin familie eller noe som fører henne til å føle seg redd. Non-direktivet art gir barnet med ulike kunst verktøy og barnet bestemmer hva du skal lage.

terapeutiske Books

Lese terapeutiske bøker til barn gir dem en interaktiv måte å lære om følelser og løse problemer. Barn ofte liker å høre historier om tegn som kan oppleve problemer og situasjoner som ligner på hva de opplever. For eksempel kan barn plassert i fosterhjem lære om fosterhjem systemet og hva du kan forvente fra et fosterhjem gjennom bruk av en bok som engasjerer deres oppmerksomhet mens forklarer felles opplevelser i fosterhjem.

Sand Tray Therapy

Sand skuffen terapi gir en ikke-direktiv tilnærming som hjelper barn å uttrykke seg. Barnet skaper en scene i en skuff av sand ved hjelp av en rekke miniatyr gjenstander som hus, mennesker, monstre og dyr. Over et antall økter, temaene i sand brett spill har en tendens til å endre seg. Som barn har en visuell representasjon av sine erfaringer og følelser, hjelper terapeuten med å tilby metaforer om historien.

Direktiv eller ikke-direktiv Play

Barn har en tendens til å handle ut sine følelser og problemer gjennom lek. Traumatiserte barn ofte re-vedta traumatiske hendelser. Gir barn med elementer som en dukke hus, dukker og marion tilby dem en mulighet til å arbeide gjennom ulike problemstillinger. Non-direktivet tilnærminger la barn bruke noen leker til å engasjere seg i spill av sine valg. Direktiv spill guider barn å arbeide på visse problemer med bestemte leker.