Hvordan arbeide med Opposisjonell Defiance

December 11

Å ha kompetanse til å hjelpe en jobb med Opposisjonell Defiance kan utgjøre forskjellen mellom ting knirkefritt og fullstendig kaos. Å kunne arbeide med Opposisjonell Defiance innebærer nøye planlegging fremover og en bevissthet om hva symptomene på tilstanden er. Folk som har denne tilstanden har en tendens til å være eksplosiv og føler at de er aldri feil eller skylden for noe. Hvis du finner deg selv i en situasjon hvor du trenger å jobbe med noen som er Opposisjonell-Defiant, er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe ting kjøre glatt.

Bruksanvisning

1 Lov person for noen positiv atferd. Når du prise ham, la ham vite nøyaktig hva han har gjort det bra. For eksempel "Jeg liker hvordan du roet seg raskt når jeg spurte deg."

2 Lag klare regler og konsekvenser på et tidspunkt da det ikke er noen konflikt. Sett regler og konsekvenser skriftlig. Involver person i å lage dem slik at de kan ha noen eierskap.

3 Vis den personen du bryr deg om ham. Ta deg tid til å finne ut hva hans interesser er. På slutten av dagen, spør ham hvordan dagen hans var. Personer med denne lidelsen noen ganger føler andre ikke bryr seg om dem. Viser du gjør er en måte å jobbe med dem.

4 Begrense alle TV og videospill til en til to timer per dag. Siden folk som er Opposisjonell-Defiant pleier å være eksplosiv, kan mye av eksponering for videospill og TV forbedre det.

5 Endre emnet hvis du mistenker at diskusjonen kommer til å ende i en krangel. Hvis et argument følger, gi personen to valg: Fortell ham at han kan endre faget og slutte å klage eller forlate rommet og gå et annet sted å klage. Overdreven krangling er et symptom på Opposisjonell Defiance, så unngå enhver samtale som kan vise til et argument vil gagne dem.