Hvordan løse Dental Implant Surgery

April 5

Hvordan løse Dental Implant Surgery


Tannimplantat kirurgi er svært engasjert og krever sedasjon. Det betyr at det krever også en periode for å komme seg og føle seg som deg selv igjen. Det er flere ting du bør gjøre mens du gjenopprette og flere mer du bør unngå. Følg disse trinnene for å komme tilbake på føttene raskere.

Bruksanvisning

1 Har noen andre kjøre deg hjem fra tannimplantat kirurgi. Du kan ikke kjøre hvis du fikk en medisin for å gjøre deg døsig.

2 Start å ta foreskrevet smertestillende medikamenter og antibiotika så snart du kommer hjem. Det er bedre å ta dem før operasjonen meds slites av, og du er munnen begynner å verke.

3 Prop hodet opp med ekstra puter for de første en eller to netter. Dette vil bidra til å redusere hevelse.

4 Forvent noe blødning i dagene etter dental implantatkirurgi. Fold gasbind i små firkanter og sett den inn i munnen din, over blødning området. Bite ned. Press mot blødningen området i 20 minutter. Skift gasbind hvis det blir dynket i blod.

5 Hold et kaldt omslag eller ispose til ansiktet ditt det du opplever hevelse. Hold den på i 30 minutter, og deretter fjerne den i 30 minutter. Dette bør gjøres i løpet av de første 48 timene.

6 Spis en lett diett består av myk mat mens du gjenopprette. Unngå varm mat, men laste opp på væsker. Du bør slurk vann, fruktjuice eller melk hver 15 til 20 minutter.

7 Børst tennene som du vanligvis gjør, men unngå implantatet området. Bruk munnen vask forutsatt å holde implantatet området rent.

Hint

  • Begynnelsen dagen etter operasjonen, skylle munnen med en saltvannsblanding når du spiser og før du går til sengs.
  • Du bør være i stand til å gjenoppta lette aktiviteter som jogging og trener to til tre dager etter tannimplantat kirurgi.
  • Ring legen din umiddelbart dersom hevelsen forsvinner og deretter returnerer. Dette kan bety at det er en infeksjon.
  • Ikke spis gjennom et sugerør. Du kan forårsake blødninger.
  • Ikke legg press på kjeven når du gjenoppretter.
  • Ikke røyk. Du kan forårsake en infeksjon.