Nerveskader symptomer i benet

September 8

Nevropati, eller nerveskade, er et vanlig problem for diabetikere. I tillegg kan tilstanden være forårsaket av en ulykke eller utilstrekkelig helbredelse etter operasjonen. Nerveskader symptomer i benet vises som prikking, smerte eller nummenhet. Du kan miste all følelse rundt området av skaden. Utbruddet av symptomene kan være plutselig eller gradvis, og kan være ledsaget av svimmelhet, kvalme og fordøyelsesbesvær.

Motor kontroll

Skade på motoriske nervene i beinet kan føre til ufrivillig rykninger. Alvorlig motor nerveskader kan føre til lammelser.

sensorisk

Skade på de sensoriske leg nervene vil produsere en brennende følelse og føre til at området for å være følsom for berøring.

Sykdom

I tillegg til diabetes, kan nerveskader være et biprodukt av andre alvorlige sykdommer så som kreft, multippel sklerose eller lupus. Behandlinger som kjemoterapi narkotika kan forårsake nerveskader, også.

Diagnose

Blodprøver kan kjøres for å finne årsaken til nerveskader. En EMG som måler den elektriske aktiviteten i nerver kan vurdere omfanget av problemet.

Behandling

Å behandle årsaken til skaden, som å gå på en diabetes diett eller stoppe kjemoterapi narkotika, er det første skrittet for å reparere beinet nerveskader.

alternativer

Fysioterapi, trene for å øke muskelmasse rundt skaden, leg bukseseler og rullestoler er noen ganger nødvendig å la pasienten være mobil igjen.