Hvordan registrere for Medicare Online

February 27

Medicare er et nasjonalt medisinsk forsikring program som er tilgjengelig for de fleste amerikanere i alderen 65 år eller eldre og noen funksjonshemmede amerikanere. Ifølge Medical News Today, ble 44 millioner mennesker registrert i Medicare som 2008. Påmelding til Medicare er delvis automatisk; når du er godkjent for trygdeytelser, blir du automatisk registrert i standard Medicare dekning tilgjengelig for alle mottakere. Men du kan finjustere dekning på nettet etter at du mottar Medicare ID-nummer, som vil bli sendt til deg etter Social Security registrering.

Bruksanvisning

1 Register for Social Security. Du kan gjøre dette via telefon, i person på en lokal Trygdekontor, eller online på www.socialsecurity.gov/applyonline.

2 Forstå alternativene. Medicare har fire deler (Planer A, B, C og D).

Plan A er automatisk og dekker sykehusopphold og noen i hjemmet behandling og hospice omsorg. For folk flest er det ingen premie i forbindelse med Plan A.

Plan B er automatisk også, og bidrar til å betale for legebesøk og andre typer poliklinisk behandling. Men gjør Plan B kreve en premie. Planer A og B er kollektivt referert til som Original Medicare. Mottakere kan velge bort Plan B, og dermed spare kostnadene av premien, men premien og egenandelen øker med hvert år som Medicare mottaker har bare Plan A. Resultatet er en kumulativ straff for de som velger å ikke bo med Original Medicare .

Plan C er valgfritt, ikke automatisk, og lar Medicare mottakerne til å velge en deltakende helse vedlikehold organisasjon (HMO) eller foretrukket leverandør organisasjon (PPO). De hmos og ppos vil dekke de samme tjenestene som Original Medicare og kan også dekke mer. Imidlertid vil ditt valg av leger og behandlingstilbud være begrenset.

Plan D er valgfritt, ikke automatisk, krever en premie, og dekker reseptbelagte stoffet kostnader etter at egenandelen er oppfylt.

Medigap dekning er også tilgjengelig og designet for å dekke de tingene som ikke er dekket av Medicare.

3 Gå til US Department of Health and Human Services nettsted, my.medicare.gov.

Klikk på "Registrer deg", som du finner på venstre side av skjermen i påloggingsboksen, rett under "Glemt passord?"

Skriv inn din Medicare nummeret på rødt, hvitt og blått kort som Social Security Administration sendt deg etter at du har registrert for fordeler.

Skriv inn dine personlige opplysninger (navn, fødselsdato, adresse, kjønn etc.).

Velg et sikkerhetsspørsmål. På sikkerhetsspørsmålet du velger vil gjøre det mulig for Medicare å bekrefte identiteten din bør du mister kortet ditt eller glemmer passordet ditt.

Les og klikk på boksen som vitner om riktigheten av opplysningene du har gitt.

Les og klikk på boksen som beskriver vilkårene for bruk for området.

Klikk "Fortsett".

4 Bekreft adresse. Adressen Medicare har på filen for deg, vises. Sørg for at denne adressen er riktig fordi engangspassord for å logge på MyMedicare vil bli sendt til denne adressen. (Hvis du oppgir en e-postadresse passordet vil bli sendt til deg.)

Klikk "Fortsett".

5 Skriv ned påloggings-IDen gitt for deg (du vil kunne endre det senere) og vente på mottak av passordet ditt via vanlig post eller e-post.

Gå tilbake til my.medicare.gov. Skriv inn påloggings-ID. Skriv inn din tildelte passord. Klikk på "Logg inn", og du er klar til å gå.