Hvordan å miste vekt med skjoldbrusk-problemer

March 5

Å miste vekt med skjoldbrusk problemer kan være svært utfordrende fordi det fører basal metabolic rate, eller BMR, for å bremse ned, ifølge American Thyroid Association. Det blir enda mer vanskelig som du blir eldre, som nesten alle kvinner opplever en redusert metabolic rate. Det er viktig å huske på at selv om å miste vekt med en under aktiv skjoldbrusk kan være vanskelig, er det ikke umulig.

Bruksanvisning

1 Besøk en lege for å få behandling for hypotyreose. De fleste kvinner kan ikke begynne å gå ned i vekt med mindre de har begynte å ta et medikament for under aktiv skjoldbrusk. Ifølge American Thyroid Association, de fleste vil miste om lag 10 prosent av vekten ved å behandle problemet alene. Regulering dine thyreoideahormoner vil gjøre deg bedre i stand til ha en sjanse til vellykket miste vekt i fremtiden.

2 Unngå å spise matvarer som anses dårlig for skjoldbruskkjertelen. Disse matvarer vil forhindre at skjoldbrusk hormoner fra å bli lett reguleres. Den viktigste grunnen er fordi de hindrer kroppen fra absorbere jod. Rosenkål, brokkoli, grønnkål, blomkål, spinat, jordbær, fersken, reddiker og neper er noen av de matvarer som du bør unngå hvis du har en under aktiv skjoldbrusk.

3 Prøv å redusere karbohydratinntak. Mange mennesker med hypotyreose har en tendens til å krever karbohydrater og søtsaker fordi de gir en energi surge. Det beste du kan gjøre er å være bevisst på hvor stor andel av karbohydrater og søtsaker din diett består av. Skifte dårlige karbohydrater med gode karbohydrater, som hele korn, kan hjelpe deg å miste vekt mye enklere.

4 Vurdere å ta nødvendige kosttilskudd. Du bør få tilstrekkelige mengder jern og selen. Selv om du kanskje tror at du vil være i stand til å få dem gjennom et riktig kosthold, mange av de matvarer som er kjent for å inneholde høye nivåer av jern, for eksempel spinat, faktisk kan blokkere kroppen din fra absorberende næringsstoffer. Rødt kjøtt kan også være en god kilde for jern, men kan føre til vektøkning når det tas overdrevet.

5 Følg en godt balansert kosthold og mosjon regime. Uavhengig av skjoldbrusk problem, er du ikke kommer til å være i stand til å gå ned i vekt med mindre du gjør en innsats for å. Spise riktig mat kan gjøre hele forskjellen i forhold til vellykket vekttap. Å gjøre enkle endringer, som for eksempel å gi opp brus og junk food, kan hjelpe deg å miste vekt. Gjøre aerobic trening minst tre til fem ganger i uken for tretti minutter kan hjelpe deg å kaste pounds.

Hint

  • Hvis skjoldbrusk problemer kjøre i familien din, er du mer utsatt for dem selv.
  • Mange kvinner som har "normale" skjoldbrusk nivåer kan ha nytte av behandlingen.
  • Aldri anta at hypotyreose er den eneste grunnen til at du ikke kan gå ned i vekt. Andre faktorer kan være å klandre.