Typer Pustemasker

November 25

Typer Pustemasker


Det finnes flere forskjellige typer av pustemasker, eller respiratorer, som de kalles kommersielt. Hver type tjener en bestemt funksjon. Fordi det er viktig å ha en beredskap kit for familien din i tilfelle av en naturkatastrofe eller annen nødsituasjon, bør settet inneholder en tett-veve bomull ansiktsmaske som svært minimal beskyttelse, ifølge Klar-Amerika. Du kan selvfølgelig utstyre kit med maksimal beskyttelse, som gassmasker eller oksygentanker, hvis du føler behov for og har ressurser til å gjøre det.

støvmasker

Dette er de minst kostbare, enkleste å finne og mest anbefalte ansiktsmasker for beredskap. Det er ulike karakterer for disse respiratorer, som starter med den mest vanlige, N-95. Som støvmasker, er de effektive mot å holde partikler i form av støv eller andre fine materiale fra å bli inhalert. En sikker passform, hvor alle kantene på masken ligger mot ansiktet ditt er avgjørende for masken til å fungere skikkelig. Dette kan ikke fungere godt med ansiktshår.

Escape støvmasker

Disse er vanligvis komp hetter som fester rundt halsen og tilstrekkelig filtrere luft i 15 minutter til en time. De er ment for engangsbruk for å hjelpe brukeren flytte til et tryggere sted. De bør ikke være lettelse opp på for lenger enn produktet-rådet tid. Prøv på flukt respirator før du kjøper, hvis mulig, som de kanskje ikke passer folk med greater- eller mindre enn gjennomsnittet nakke størrelser.

Luftrensende åndedrettsvern

Utstyrt med en luftrensende patron, disse filtrere luften gjennom patronen som du puster. Ansiktsmaske er festet til hodet ved stropper, og er effektiv mot kjemisk eksponering, så vel som biologiske stoffer. For at en skal fungere, må du passe på å velge riktig kassett til din maske.

gass~~POS=TRUNC

Gassmasker er ekstremt effektive pustemasker, men er trusselen konkret. Dette gjør dem vanskelig å kjøpe på grunn av beredskap. De må også brukes riktig for å være effektive, og trening er ofte nødvendig. Som med alle de ovennevnte masker, er tetningen mot ansiktet ekstremt viktig og kan bli hindret av skjegg eller kinnskjegget.