Slik hindrer Drysol fra brenning

November 29

Drysol er en aktuell antiperspirant inneholdende aluminiumklorid som den aktive bestanddel. Det er en resept bare vare i noen land, deriblant USA, og er vanligvis foreskrevet for personer med hyperhidrose, en tilstand som forårsaker overdreven svetting. Drysol blokker svettekjertlene, og dermed redusere mengden av transpirasjon, og det er mer potent enn over-the-counter produkter. I noen mennesker, kan Drysol forårsake bivirkninger av stikkende eller brennende følelse, sammen med rødlig hud.

Bruksanvisning

1 Ikke bruk Drysol på skadet eller irritert hud eller hud som er nylig vokset eller barbert. Det er mer sannsynlig å forårsake smertefulle svie.

2 Bruk en mindre mengde Drysol enn du gjorde første gang, bruke så tynne et lag som mulig.

3 Vær oppmerksom på at den brennende følelsen er ofte forbigående og forsvinner etter bruk Drysol et par ganger. I tillegg, noen mennesker finner ut at produktet er så effektive at de kan få ved å bruke det bare ukentlig eller månedlig.

4 Påfør Drysol rett før du går til sengs. Dette kan hjelpe deg å unngå den brennende følelse ved å sove gjennom det.

5 Avslutt bruker Drysol for to eller tre dager før noen ubehagelige inntrykk forsvinner, og deretter prøve det igjen.

6 Slutt å bruke Drysol og ringe legen din dersom den brennende følelsen blir verre eller hvis det fortsetter etter flere forsøk å bruke produktet. Også ringe legen din dersom du får hudutslett eller hevelse på det berørte området.