BSA Anerkjent HLR trening

September 21

Boy Scouts of America (BSA) krever sertifisering i hjerte-lunge-redning (HLR) for en rekke stillinger og sertifiseringer. BSA gjenkjenner førstehjelp og HLR opplæring av amerikanske Røde Kors og American Heart Association og har innarbeidet sertifisering fra en av disse organisasjonene i sine krav, ifølge organisasjonen & # 039; s hjemmeside.

BSA livvakt Krav

BSA livreddere må ha et gyldig amerikansk Røde Kors HLR / AED sertifisering. Apparatet parti av sertifiserings innebærer bruk av en automatisert ekstern defibrillator. Antiepileptika bruke automatisert kretser til å oppfatte tilstanden til en pasient & rsquo; s hjerte og anvende passende elektrisk stimulering. Den amerikanske Røde Kors HLR / AED sertifisering må fornyes hvert år å bo i god stand som en BSA livvakt. Røde Kors førstehjelpsopplæring også er nødvendig og må fornyes hvert tredje år.

BSA Adventure Leaders

Minst to HLR-trente voksne ledere er nødvendig på mange spennende eventyr utflukter. Høye Adventure utflukter er en varemerkebeskyttet rekke ekspedisjoner som tilbys av BSA. To voksne ledere med førstehjelps sertifiseringer er også nødvendig på eventyr utflukter. Ledere med avansert HLR ferdigheter tilby en annen fordel.

Andre ledere og medlemmer

The Scouting hjemmeside antyder alle BSA ledere bli opplært i førstehjelp og HLR ved det amerikanske Røde Kors eller en annen gyldig opplæringsorganisasjon. Retningslinjer også ringe for å ha et førstehjelpsskrin for hånden. BSA anbefaler en som er lett, solid og stor nok til å holde førstehjelps innholdet, så er lett å se og hente uten utpakking hele settet.

Potensielle

Instruksjoner for HLR er inkludert i opplæring i førstehjelp manuell utgitt av Boy Scouts. Men Boy Scouts studere førstehjelp fortsatt oppfordres til å få opplæring i HLR fra en instruktør som er godkjent av det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association. Noen andre Boy Scout disipliner omfatter også en forutsetning for HLR-sertifisering. Disse inkluderer dykking og båtliv. HLR trening er ikke anbefalt for Cub speideren, som er barn i alderen 7 til 10 år i kjernen, BSA retningslinjer krever begrense opplæring i førstehjelp til speidere som er gamle nok til å forstå den opplæring og som har nok fysisk styrke og evne til å utføre sine oppgaver .

betraktninger

The Boy Scout opplæring i førstehjelp streker individets sikkerhet gi førstehjelp behandling. Sammen med latex hansker, antiseptisk og øyebeskyttelse BSA kravene angir en munn barriere enhet være tilgjengelig for å hindre utveksling av væske under HLR innsats.