Hvordan til å blåse ut litt damp

May 16

Hvordan til å blåse ut litt damp


Noen ganger kan en dårlig dag på kontoret har du holder i noen oppdemmet sinne eller frustrasjon. Dette er aldri en god ting, fordi vi noen ganger ta det ut på stasjonen hjemme, på hunden hjemme, eller noen vi elsker som ikke hadde noe å gjøre med det. Her er noen bedre måter å blåse ut litt damp.

Bruksanvisning

1 Bli med et treningsstudio for å gå til høyre etter jobb. Du kan ta det pent opp frustrasjon ut på en speed bag i stedet for på sjefen. Velg et treningsstudio som er nær å arbeide for de mest umiddelbare fordeler.

2 Hold sent etter jobb og spille en handling spill som får blodet racing. Du kan lufte noen sinne på en fremmed rase i stedet for andre rushtiden pendlere.

3 Delta i en utendørs sport som tennis, jogging eller sykling for å få et nytt perspektiv på livet etter 17:00 Dette er et godt alternativ hvis en gym ikke er din greie og været har en tendens til å være hyggelig der du bor.

4 Start en blogg. En gang vi trenger bare å være i stand til å fortelle andre hvordan vi føler om noe. Får problemer fra brystet, uten å belaste venner, er en stor bruk av en blogg. La din kreative side glans.

5 Ta en yogatime etter jobb. Den stretching og pusteøvelser som yoga lærer vil hjelpe deg til å slappe av, slik at du ikke trenger å blåse ut damp. Avslapping er en annen måte å nærme seg hele "pent opp dampen" problemet.

6 Bli en sports liga som spiller etter jobb. Enkelte populære idretter ligaer inkluderer bowling, softball, basketball og fotball. Flagg fotball gjør et comeback, så det er noe for alle å nyte. Plukk en sport som engasjerer deg og husk: Jo mer action, jo mer damp vil slippe.