Hvordan bli kvitt dårlig ånde for alltid

February 28

Hvordan bli kvitt dårlig ånde for alltid


Ingenting ødelegger en hyggelig samtale eller en hot date som dårlig ånde, også kjent som halitosis. Æsj! Hvis mints og tannkjøtt ikke er å kutte det for deg kanskje det er på tide å få alvorlige om herding din dårlig ånde. Vedlikeholde riktig oral hygiene diett vil knuse din halitosis og holde den fra å komme tilbake. Så bli kvitt den foul munnen og få tilbake selvtilliten!

Bruksanvisning

1 Rengjør mer enn bare tennene. Børst to ganger om dagen, og sørg for å pusse tennene (spesielt bak seg), tungen og innsiden av kinnene. Bruk et sterkt minty tannkrem som vil forlate munnen lukter friskt og rent.

2 Ikke glem å bruke tanntråd! Tanntråd er svært viktig når det gjelder å forebygge dårlig ånde. Tanntråd fjerner plakk og matrester som en tannbørste kan la bak. Ekkel mat som gjemmer seg i mellom tennene er en viktig årsak til dårlig ånde.

3 Drikk vann etter måltider og snacks å skylle munnen. Også holde munnen hydrert vil hjelpe pusten bli frisk også. Det er fordi en tørr munn normalt har mer matrester og bakterier hengende rundt som ikke får vasket ned av væsker eller spytt.

4 Hold tyggegummi på hånden, men velger tannkjøttet med omhu. Bruk alltid sukkerfri tyggegummi og holde seg borte fra søt eller fruktige smaker. For mange mennesker, slike tannkjøtt bare overdrive dårlig ånde. Du er bedre med en minty tyggis som inneholder tannpuss ingredienser som xylitol. Noen tannkjøttet inneholder naturlige bakterie jagerfly i tillegg. Eclipse tannkjøtt er svært effektiv på å eliminere dårlig ånde kallende bakterier.

Hint

  • Hvis du fortsatt finne ingen lindring for din dårlige ånde problemet, ta kontakt med din lege eller tannlege. Noen ganger halitosis kan være et tegn på en alvorlig underliggende medisinsk tilstand.