Hvordan bleke falske tenner

November 7

Tannbleking tannkrem, gels og andre produkter kan bidra til å gi deg et lyst og vakkert smil. Dessverre kan disse produktene ikke brukes på falske tenner, som de kan ødelegge de falske tenner og til og med skade tannkjøttet. Det finnes flere andre metoder du kan bruke for å rengjøre falske tenner og få dem tilbake til sin opprinnelige farge.

Bruksanvisning

1 Start ved bleking tennene før du får din falske tenner. Når du får falske tenner, vil tannlegen matche fargen på falske tenner til tennene i munnen. Ved å få tennene hvitnet før du får din falske tenner, kan du sikre at de falske tennene vil være en lys, hvit tone.

2 Børst falske tenner med natron på slutten av hver dag. Baking soda fjerner både flekker og uakseptable lukt fra falske tenner. Få børster av tannbørsten din våt nok slik at natron pinner til bust. Dypp enden av tannbørsten i natron og forsiktig pusse falske tenner. Gjør dette i ca 60 til 90 sekunder. Bruk varmt vann til å skylle falske tenner når du er ferdig.

3 Bruk eddik til å rengjøre falske tenner som et annet alternativ. Ved hjelp av en konsentrasjon av 60 prosent vann og 40 prosent eddik, suge falske tenner for hvor som helst mellom 5 og 15 minutter. Fjern tennene fra konsentrasjonen og dyppe enden av tannbørsten inn i den. Deretter pusser falske tenner for 60 til 90 sekunder. Skyll tennene grundig i varmt vann for å fjerne eddik. Gjør dette hver natt for å holde falske tennene rene og hvite.

4 Sug falske tenner hver kveld i en kombinasjon av vann og et mildt oppvaskmiddel som et tredje alternativ. Det kan virke som en "no-brainer", men dette såpe er en enkel måte å fjerne flekker fra falske tenner. Etter en uke eller så, vil du selv merker at tennene ser litt lysere. Plasser ikke mer enn en ert størrelse mengde oppvaskmiddel i 1/2 kopp varmt vann. La tennene suge i ca 5 til 10 minutter, og deretter børste dem på samme måte som om du skulle bruke eddik. Skyll tennene et par ganger for å være sikker på at det ikke er såpe igjen på dem.

5 Bruk en protese renere (Efferdent, for eksempel), og en protese børste til å rense tennene minst en gang om dagen for å fjerne flekker. Gjør dette hver kveld etter at du har gjort en av metodene som er oppført i trinn 2 til 4, som en måte å rengjøre falske tenner.

Hint

  • Trinn 2 til 4 er alle forskjellige metoder for å bleke falske tenner. Med andre ord bør du ikke suge falske tenner i oppvaskmiddel og deretter børste dem med natron. Prøv ut hver metode for å finne ut hvilke som fungerer best for deg. Børst falske tenner etter hvert måltid. Dette bidrar til å holde alle dine tenner rene og hvite. Unngå drikke og mat som flekker falske tenner. Kaffe og brus er to produkter som dårlig flekke falske tenner.
  • Tipsene nevnt ovenfor vil bare bidra til å holde falske tennene sin opprinnelige farge. Den eneste måten du kan virkelig "bleke" false tenner er å gå til en tannlege. Disse personene bruker et spesielt produkt laget spesielt for falske tenner. Det er derfor det er så viktig å få tennene profesjonelt hvitnet før du mottar falske tenner. Bruk aldri blekemiddel eller noen vanlige tannbleking produkter på falske tenner. Du vil skade falske tenner og bli tvunget til å få nye.